Fuga de vibrații joase.

În ultimii ani se tot dezvoltă aspectul de a se feri de persoane cu vibrații joase care absorb energia, sau mai sunt numiți „vampiri energetici” cărui nume, tot omul i l-a dat.

Însă, a se feri de vibrații joase, fie ele că se regăsesc în diferite situații, relații sau persoane, nu presupune a lua torbița și urca în vârful muntelui.

Să te păzești, înseamnă să-ți păzești ATENȚIA de la astfel de situați, relații, persoane, adică să-ți păzești implicarea atenției și energiei tale cu trup, minte și suflet în comunicarea cu ei, în a le explica care ar fi curgerea fluxului și că curg împotriva cursului fluviului.

Unu, nu avem de unde ști ce lecție e de experimentat în acel context. Doi, se pierde din atenție că defapt deja te-ai implicat să explici, adică deja oferi și depui energie în acel cotext.

Ar mai fi situații însă in care nu ai cum evita prezența unor astfel de persoane, situația sau relația implica și prezenta ta, atunci poți și ai tot dreptul să-ți afirmi opiniile, abordările și modul tău de a fi și a face lucruile, în timpul acelei colaborări oricât ar dura ea. Anunțând doar ce ține de tine și partea ta de implicare.

Pace și bucurie !!!

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.