Terapii energetice

Terapii energetice de curățare

Se știe că ființa umană are 7 corpuri, pe lângă corpul

~ fizic, cu care suntem familiarizați, mai avem și alte corpuri;

~ eteric(vital) unde sunt situate chakrele și biocâmpurile. Biocâmpurile sunt centri energetici asociați chakrelor, pe unde pătrunde energiile din univers, ca o interfața.

~ astral (emoțional) unde stau și de unde se manifestă toate stările, emoțiile.

~ mental, unde rulează mintea cu toate programele, tiparele convingerile și are strânsă legătura cu cel emoțional. Doar mintea poate controla emoțiile și niciodată invers.

~ cauzal (Karmic), acumulările consecințelor faptelor noastre. Asta defapt e karma, nicidecum ceva bătut în cui, și de care se fuge. Când ne asumăm lucruri, responsabilitate asupra faptelor, iertând prin înțelegere/ înțelepciune se poate spune că se arde/anihilează din karmă.

~ spiritual (Budic)

~ atmic (Dumnezesc)

Pe toate le conținem, și pe măsura ce evoluăm le descoperim și manifestăm până ajungem înapoi una cu Creatorul să fim.

Până acolo e cale, suntem aici, unde ne descoperim, experimentăm, manifestăm, fiecare in ritmul său, inspirându-ne unul de la altul.

Introducerea despre corpurile subtile, e pentru a face o ideie mai clară ce conțin capurile subtile pe lângă chakre cu care suntem mai familiarizați.

Terapiile energetice a câmpurilor subtile presupune ancorare a anumitor energii, conștiințe înalte de lumină specialitate în curățare și vindecare spre a curăța și a menține/proteja in timp câmpurile subtile ale persoanei care solicită lucrarea.

Tipurile de ședințe/terapii energetice:

  Curățare (curățare de reziduri Informaționale și energii nebenefice care nu mai sunt potivite, de programe și tipare, amprente Informaționale distrugătoare, etc.
  Refacerea matricei Informaționale a organelor, sistemelor, aparatelor, structurilor. Reintegrarea corpurilor la toate nivelurile, începând de la cel fizic, mental-rațional, emoțional-spiritual.
  Optimiszarea. Amplificarea și energizarea acelor aspecte interioare, capacitați și abilitati, care pot servi de bun augur, la trecerea unui examen, test, interviuri, întâlniri de afaceri importante.
  Meditațiie ghidată- în obținerea unei clarități asupra unei situații actuale unde se cere de luat decizii importante. Claritate asupra parcursului personal al vieții.
 • Oricare ar fi tipul de ședință dorit, primul pas in aceste terpii începe cu o bază, elemente cheie, care sunt
 • 1. Citirea radiestezică, indentificarea anumitor afecțiuni dacă exista in câmpurile subtile, corpuri , chakre și biocampur. Măsurătoarea unor parametri ca de exemplu:
  • ~ parametru luminic
   ~ echilibru dinte Yin și Yang
   ~ puterea credinței
   ~ orgoliu
   ~ vinovăția
   ~ relații karmice
   ~ capacitați( învățare, rezistența, etc)

  2. Consultația cu explicațiile și clarității asupra scanării câmpurilor. (40 min

  3. Ședința energetică de curățare (30min)

  ( Ședințele se fac și online, de la distanța)

  Programările se fac pe adresa: dogarulora@gmail.com

  Să ne fie de folos!

  Dogaru Lora