Servicii

După ani de cercetări și studiu aleg să ies și să împărtășesc cunoașterea acumulată , un proces transformațional în devenirea noastră mai bună. Ofer lumii în serviciu, discernământul meu, Desing-ul care încă îmi schimbă viața mea și a celor cu care interacționez, notând schimbări și la cei care vor o schimbare mai bună în viața lor, cel puțin constructive, concluzia am făcut-o din feedback-ul lor, din redarea trairilor și lacrimilor de fericire ale celor cu care am lucrat.

Autenticitatea, Încrederea, Curajul și Optimismul mă reprezintă. Pilonii de bază pentru a crea o traiectorie potrivită cunoașterii și creșterii personale.

Să fii tu însuți și trăiești libertatea de a-ți manifesta unicitatea ta care ajută la creșterea ta și colectivului din care faci parte.

Credem ceea ce vrem și alegem să credem ca posibil și redăm lumii prin manifestarea noastră. Ce alegi să crezi..,?, ce alegi să redai lumii..? îți place cum te manifești , te reprezintă ca suflet ..? Ce te face să crezi că nu ar fi posibil.. ? Cum…? Acum rămâne la alegerea ta dacă vrei să descoperim instrumentele tale, Barometrul tău interior după care să te ghidezi zilnic, atunci când ești singur în fața provocărilor.

Curajul- nu înseamnă să nu ai frici, ci să stii că există și prin sau cu ele să acționezi cu pași mici și consecutivi. Repetiția este mama învățăturilor, pașii mici cu disciplină fac obiceiuri , obiceiul devine un mod de a fi . Vrei să alegi ce vrei să fii ?

Optimismul – e mai mult decât pozitivism,e mai mult decât speranța și rugăciunea. Este discernământul lucrurilor cu aspect constructiv. Acțiunea prin adevarul tău , adaptat și potrivit la tine. E acțiunea cu credința că în Univers totul este permis și atâta timp cât nu faci rău nici ție nici celor din jur poți face tot ce vrei.

În timpul provocărilor( tensiuni , situații conflictuale ,probleme , relații …etc) , întrebarea cea mare nu-i dacă vei reuși a depăși sau rezolva, ci CUM vei rezolva , prin ce modalitate , mai ușoară și mai portrivită.

Dacă te-ai regăsit printre rânduri și ești atras să cunoști și înțelegi mai bine și obții o claritate, atunci nimic nu-i întâmplator și ai șansa să afli mai multe răspunsuri . Sunt bucuroasă să te ajut să obții un discernământ . E cel mai important instrument al omului . Oriunde , oricum, oricând ar fi , dacă ai un discernământ clar poți ieși din orice situatie .

Serviciile disponibile:

– Consultații (1oră)

– Sesiuni Coaching-individual/grup-(1oră)

Întrevederile se fac online prin Skype, Messenger , WhatsApp.

Înscrierile se fac pe adresa: dogarulora@gmail.com

Lora Larisa Dogaru

LifeCoach/ACSTH/ICF

WhatsApp+39)3270981093

LoRa – „O lumina în întuneric ce poate inspira și pe alții aflați pe aceeași cale „