Mărturii

 

Sunt  testimoniale oamenilor ce-mi bucură sufletul și mulțumesc pentru încrederea lor. Împartaș mesajele celor cu care conlucrez în modelarea design-lui vieții lor.

Tu mi-ai aratat si m-ai invatat „predarea”, eu stiam foarte bine lectia „renuntarii” pe care o tot repetam in bucla. Unii, ca mine care sunt mai incapatanati dar au potential trebuie sa dea uneori de un suflet pur care sa-i indrume si sa-i lase perplecsi……..apoi acel „incapatanat” intelege singur „lectia predarii”…. Am citat „din mine”..🤗

Un explorator pe Pământ.

Salut draga mea 🤗
iata dupa o saptamina apar sa-ti multumesc pentru conversatia pe care am avut-o atunci, vreau sa fiu sincera cu tine, din acel moment parca mi s-a luat ceva de pe ochi, am avut citeva constientizari destul de profunde, cu toate ca despre ele subiecteam mai citit, insa de atunci vad altfel lucrurile, ma simt mai prezenta ca eri. Lectiile li-am facut cu mare drag. Mai am multe intrebari si enigme. Si programul de meditatii in care ma aflam am decis sa merg mai departe. CIND AI AVEA TIMP SA VORBIM. ITI SUNT RECUNOSCATOARE PENTRU Timpul pe care mil oferi. Infinite multumiri 🤗😇

Elena

Îți mulțumesc pentru o zi minunată petrecută alături de femei. O zi specială care ne-a învățat ceea ce suntem noi înșine, și ceea ce merităm întodeauna noi.

Ludmila

Îți mulțumesc pentru o zi plăcută . Pentru că am înțeles mai bine multe chestii. Pentru că ești un’ispirazione!

Catalina

Îți mulțumesc pentru o lecție( și de viață) frumoasă, plină de energie pozitivă, liniște sufletească.

Dany

Îți mulțumesc pentru explicații la mai multe întrebări pe care le punem zi cu zi. (UȘURARE) și LINIȘTE Sufletească

Marina

Îți mulțumesc frumos pentru lecția de viață redată. Am luat informație utilă, care îmi va fi de folos pe viitor. Succese ție.

Diana

MULTUMESC MULT PENTRU O DUPĂ AMIAZĂ PLĂCUTĂ …O LECȚIE DE VIAȚĂ PLINĂ DE ÎNVĂȚĂMINTE …BACINI      

REPETE

LILI

Îți mulțumesc pentru aceste gânduri frumoase și pline de atâta sens! Succese Mari îți doresc scumpa mea LORA . 

Svetlana