Informații

Caut să împărtășesc conținutul esenței mele cu tine, cel care citește articolele de pe această pagină. Am descoperit că: “Mintea este constructorul“, după cum spunea Edgar Cayce. Ea este protectorul realității pe care o trăim. Noi suntem și regizor și scenarist și actorul vieții noastre. Filmul vieții noi îl facem. Cum? E o știință întreagă pe care fiecare o descoperă zilnic, experimentând. Nu există o carte cu instrucțiuni pentru trai, însă avem un bagaj interior, un GPS interior, pe care dacă reușim a-l înțelege și ghida, ne duce acolo unde voim, e nevoie și potrivit să ajungem. Mă poți cunoaște citindu-mă. Mă ghidez după legi și principii Universale. Încurajez iubirea și cunoașterea de Sine, atâta timp cât nu încălcam liberul arbitru al cuiva, evităm a aduce daune și neplăceri celor din preajmă.

Ca specializări:

LifeCoach – ACSTH/ ICF / Acreditare internațională . Milano (2018)

Terapeut Bowtech – Bowtech Italia ,Milano( 2015-2018)

Curs— Antreprenoriat și modele de afaceri sociale -Development of Moldovan Diaspora Entrepreneurship (2018)

Workshop Ascensionare 1&2 – with Ramona Popescu, Qualified Teacher for Ascension Workshop with Diana Cooper Foundation. (2018)

Cursuri în desfășurare -EPS (expert protecție subtilă) . Prosperitate și altele. Terapie Cranio sacrală , Reiki..

Ca ființă umană – sunt esență cu un conținut pe care îl cercetez și îl descopăr zilnic, împărtășind aici din trăirile și gândurile mele, cum trăiesc experimentând zilnic viața.

I-am cercetat și rezonez cu : – Joe Dispenza, Bruce Lipton, Oscar Wild, Stephen Covey, Lise Bourbeau, Elizabeth Clare Prophet, Dr. Joshua David Stone, Omraam Mikhael Aivanhov…

Cea mai bună investiție este investiția în propria persoană, dacă vrem ca propria persoană să evolueze.