Autoeducatia, esența evoluției umane.

Negând cea mai buna versiune care poți fi, vei respinge si oamenii care ți-o oglindesc.

Sunt Lora Dogaru si cred cu tărie ca autoeducatia este esențială in evoluția omului. 

 Coach m-am format acum 5 ani ( prin tari străine) crezând atunci ca găsisem meseria vieții mele, după 10 de ani de cercetări si practici pentru împlinirea sufletului, misiunii si dorintelor personale.  Coach-ul lucrează cu sistemele de gandire. Mi-am zis atunci: “Gata, aste e , cu asta ma voi ocupa, sa ajut celora ce isi doresc a transforma mentalitatea in Growth Mindset (mentalitate de creștere)  Asta fac in calitate de coach răspund la cum să-ți transformi modul de gândire. 

Viața insa mai avea un plan cu mine, sa merg mai profund decât mintea, in subconstint, ajungând si la centru de emotii.

Terapeut m-am trezit după câțiva ani de practica cu “demonii” mei interiori, căutând răspunsuri la de ce  nu sunt rezultate când ne stabilim anumite intenții. Ce ne blochează si tine pe loc când mergem către obiectivele propuse. Ca terapeut ajut sa găsești răspunsurile la :“de ce, si ce anume ma blochează ?” 


Sa știți, toate blocajele vin din interior, mereu ! 

 Masteratul in prelucrarea energiilor de dominare, manipulare si control, ( rădăcinile si căpetenia  tuturor fricilor, vinovatiei, maniei, furiei,…) l-am dat într-un cantonamentul de câțiva ani zi de zi cu mama ( dementa,  mental afectat si Parkinson ) Mai apoi am ajuns sa mă specializez in info-energetica, ajungând terapeut energetic. ( Asociația Rom. de radiestezie ) 

Respectiv, mi-am dezvoltat mult canalul intuitiv, așa obținând răspunsurile pe care nimeni nu mi le oferea, referitor la energiile negative, drept pentru care acum reușesc a scana si identifica tiparul energetic al celui care-mi cere a mă conecta la energia lui, fie prin dialog, sau si fizic. 

Uite așa am ajuns channeler (canalizator) unealta divinității, primind intuitiv mesaje din subtil. 

Realizând si meditații ghidate personalizate si channeling (mesajele călăuzelor divine susținătoare in evoluție )  Maeștri subtili mi-au șlefuit discernământul si îmi ghidează desăvârșirea urmând legile vieții aliniate la cele universale. 

Vreau si sunt motivata sa cresc nivelul conștientizării oamenilor. 

Pe termen scurt, ajut oamenii sa afle răspunsuri si soluții pentru obstacolele si stările tensionate  cu care se confrunta, in ședințe unu la unu unu discernământ pentru a ieși din orice impas pe care viață îl aduce in fata.

Pe termen mediu, sustin programe si ateliere de dezvoltare personală, oferind unelte si tehnici in gestionarea problemelor si stărilor tensionate, stresante si chiar si cele de anxietate. 

Pe termen lung, ghidez trasformarea care ți-o dorești, parcurgând un curs de 3 luni, practicând zilnic (promit sa amintesc de practica si disciplina)  lucrând planurile(personal, profesional, social)  si rădăcinile ( traumele din copilărie, si transgenerationale) care dacă nu sunt prelucrate, lasă o amprenta trista asupra prezentului. 

Te-ar ajuta in transformarea ta un astfel de serviciu din cele prezentate sus ?

Alegerea de a schimba ceva iti apartine mereu .

Când simți îmi poți scri, suntem la un click distanta, dogarulora@gmail.com

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.