Cine sunt

on

Sunt un suflet ce călătorește pe pământ cam de 40 ani. Timp în care s-a slefuit prin provcarile ce viata i le-a adus în fata. Prima parte a vietii a fost foarte suparata pe viata ca-i serveste doar lamaii, mere malaiete si porumbele de-ți trecea cheful de a mai gusta din viata. 

A fost nevoie de multe furtuni si cateva tsunami-uri care sa ma stimuleze sa i-au viata mai in serios, sa o cunosc si inteleg ce vrea sa-mi arate. Schimbarea incepu dupa cateva tsunami cu eruptii ale subconstinetului care sa doabare toate temeile mintii si cateva incendii emotionale  în care sa arda tot ce credea ca stie Lora despre ea si viata. 

Linistea si soarele aparu intr-un final. Dupa lacrimile sarate au urmat si cele dulci care m-au dus catre mine- acasa. De atunci survolez mintea, sondez emotiile si subconstientul. Sunt o lumina în intuneric, ca multe altele, ce poate inspira si pe altii aflati pe aceesi cale. 

Larisa îmi e prenumele. Lora Dogaru ( care cred e brandul) s-a nascut dupa  De atunci am inceput sa cochetez, apoi sa impletesc o conexiune tot mai constienta cu viata. 

Sunt din Rep.Moldova, am studiat si lucrat 11 ani în Italia. Unde de la zero a doua oara viata incepusem. Acolo am deschis bratele vietii invatand sa nu ma mai opun ei, lăsând-o să-mi arate adevarul ei. Am facut si un pact atunci, nu mai opun rezistenta provocarilor, insa universul să-mi sugereze si sustina atat traseul cat si lectiile de insusit. Si așa este de atunci.

Atunci am deschis usa spiritualitatii si info-energeticii. Dupa multe cercetari, studii si practica constanta, am descoperit si izvorul interior, sursa infinita unde imi gasesc toate raspunsurile.

O lumina în intuneric poate inspira si pe altii aflati pe aceesi cale. Dupa ce am inceput sa invat a pescui prin viata, au inceput a veni catre mine oamenii care cautam si eu nu doar raspunsuri dar si undita cum sa pescuiasca prin viata. Parca mă miroseau, incepeau să-mi spuna povestile lor, cautand claritatea si raspuns la situatiile cu care se confrunta.  Discernamantul meu le folosea si foleste si acum în ași gasi clariatatea si calea lor. Asa am ajuns coachSpiritual, terapeut, mentor, doctor de suflet si maseuza la creer îmi mai zic unii :)) 

 Furnizez informatii, îmi pun discernamatul în serviciu oamenilor. Mentin activitatea lucrand în domeniu dezvoltarii personale. Sustin sedinte individuale si de grup, programe de auto-cunoastere, workshopuri, meditatii, etc. 

Studiile sunt făcut în Italia (coachig) si Romania(info-enegetica ) Colaborarile s-au legat mai strans cu Romania. Acolo voiam sa mă stabilesc dupa Italia, insa viata m-a trimis acasa, în Moldova. Din nou de la zero am început. Si de doi ani îmi clădesc cărămidă cu cărămidă, conturând activitatea în domeniu dezvoltări personale cu diferite programe, cursuri, ateliere si ședințe individuale. 

Ai curiozitatea sa afli o alta perspectiva asupra provocărilor, situațiilor cu care te confrunți ? Poți lasă întentia ta de a afla mai multe povestind despre cazul tău scriind la adresa dogarullora@gmail.com 

Lora Dogaru 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.