Pelerinaj prin Bucegi ( ziua4 )

on

Ziua 4 – Pelerinajul din Bucegi.

După trei zile pline de momente magice, pe care le asimilam, urma ziua in care sa ne întoarcem fiecare pe la casele lor. Fiecare avea de digerat și integrat toate valurile și momentele unice ale călătoriei.

Ultima zi era pentru împachetarea bagajelor și plecarea spre casa. Asa era programul minții nu și planul universului.

După toate călătoriile celor trei zile, universul ne-a aranjat câteva ore la băile minerale Telega.

Aceste lacuri sunt unice datorita cotelor maxime de minerale ce le contin.Bioclima de crutare fiind caracterizata de cea mai lunga perioada cu zile insorite din an din Romania. In zona s-au identificat izvoare cu ape sulfuroase oligominerale, care nu au fost captate si valorificate.

Lacurile se claseaza printre primele din Europa prin compozitia crescuta (hipertona,clorurosodica) precum si nivelul ridicat de cloruri de potasiu, amoniu,calciu,sulfati si iod,cu valoare terapeutica in special in patologia reumatismala. Zona de puritate a aerului si aeroioni cu beneficiu real pentru reechilibrarea organismului.

Cumva ca prin minune am ajuns sa beneficiez de o ședința de masaj făcută de un om cu suflet mare. Înscrierile la ea se fac cu ceva zile înainte. O doamna prin care Dumnezeu lucrează magic. Mi-am dat seama ca nu i tâmplărie am ajuns la doamna. Avea să-mi transmită următoarea locație unde era sa merg. Chichis! 😀 . In mintea mea deja bâzăiau întrebările; serios… !? Cum spun la fete..? E 14:00, încă nu am confirmat transportul spre casa, mai erau câteva chestii administrative de făcut…. cum Doamne sa ajung acolo…?

Lora, calm, respira profund și Amintește-ți cum se aseaza când ai încredere și dai voie ca lucrurile sa se așeze cum e cel mai potrivit spre binele înalt al tuturor..!?!

Chichis este o localitate cu o biserica și un Părinte cu Har ! Mai este și o icoana ce are o legătura și conexiune cu Parintele Arsenie Boca, Prislop. Va las pe voi sa descoperiți ce fel de legătura este.

Aflasem ca e la câțiva km distanța și ce sa vezi ca e in drum spre Brasov, de unde era sa luam autocarul spre Chisnau care ne-a dat confirmare pentru seara târziu. Deci timp avem pana seara, acum sa vedem cum se aseaza și restul lucrurilor, căci ce lacaș piate fi deschis seara după 20:00.

Hop și doamna care îmi transmise mesajul de Chichis, îmi aduce și un număr de telefon. No bine, ce sa vezi, dorința noastră sa vizitam Lăcașul a fost bineprimita. Clar, îngerii si doar aranjase totul, noi doar sa ne urmam ghidarea rămase.😃

După 20:00 am ajuns la lacaș, unde am descoperit un Duhovnic adevărat, care nu doar ne-a întâmpinat cu Inima mare deschidă dar și povățuit cu har. Sunt momente sacre sufletului.

Lacrimi de bucurie și uimire am îmbrățișat acesta călătorie. Cu infinita recunoștința pentru toți, tot si toată magia trăită.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.