Pelerinaj prin Bucegi (ziua 3)

on

Ziua 3. Sfinx !

Frumusetea unui loc energetic cu istorie in spate fiecare o descoperă unic.

Cel mai sugestiv este sa mergi fără așteptări, sa te lași surprins de stari si emoții Traite in mare fel si unic penteu fiecare.

Avem propria poveste când mergem in astefel de locuri. Povestea mea mi-a adus si crescut mai multă credința, mai autentica si mai in adevarul meu si ceea ce simte inima mea.

E un loc aglomerat de obicei, mai ales in zile deosebite ca ziua de solstițiu in care am fost noi.

In apropierea locului inima deja o simți se deschide, simți ceva interior care se mișca… de parca urmează ceva. Da, urma un alt loc “acasă “ Inexplicabil aici mintea mea adoarme și Spiritul se plimba mai liber prin piele sa simtă vantul, prin ochi sa cuprindă pământul, prin zâmbet sa salute cerul și piatra, soarele si apa care curge și prin mine. Aici te contopești și îți dai voie sa te dizolvi și doar Fii Prezent in Aici și Acum. !

Careva din grup, ajunși sus, încerca să-mi sugereze ca vin nouri zicând: “ Lora.. cu nourii astea ce faci..!?” La care eu: “ Asta nu-i preocuparea mea, si îți sugerez nici tu sa nu te preocupi cu sa ai incedere si dai voie sa fii surprins de surprizele in acesta călătorie “

Nori gri se vedeau in depărtare era un adevar, însă, tot in adevar este si faptul ca norii dispăruse la puțin timp cum ne-am asezat jos si am început fiecare a medita in sinea sa, la noi intenții, la recunoștința.

Se așezase o liniște totala, căci toată lumea au luat-o spre vale preocupați fiii d de norii ce arătau a ploiae. Apăruse si soarele si dispăruse vantul, era doar o adiere de vând cald de vara. Sufletul mi se umplea de bucurie si mai multă credința. Da, credința cât un bob poate mișca multe din loc. ( desogur toate fiind in armonie spre binele înalt )

Mergeți sa vizitați, si important sa va lăsați duși de Intuiție- ea e vocea Divinității care mereu te protejează si ghidează.

✨

Mesajul de la Sfinx( de data acesta mai mult masculina nobila și ferma am perceput)

– “ Îndemnați sunteți Creșteți credința din voi, sa ascultați inima și acționați ce spunea Vocea ta. Când vocea ta lăuntrică rezonează cu vocea celuilalt, poți urma și tu aceeași cale împreuna cu persoana, altfel, urmează-ti vocea ta și către tine vor veni aceleasi voci cu care rozonati pe aceeași frecventa a inimii! “

Fie Pace si lumina in inimi ! 🤍

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.