Legile Vieții: Legea atracției.

on

LEGILE UNIVERSALE

~ Legile vietii ~

~ LEGEA ATRACTIEI ~

Legea atracție sau regula magnetismului.

Mult răspândita și promovată legea atarctie ca instrument de a magnetiza lucrurile care ți le dorești. A exercita asupra cuiva o atracție puternica, eu o văd ca o fortare de lucruri și control. Posibil ca poate și funcționează, insa dacă nu ai capacitatea de a menține constant acea putere de magnetism asupra ceea ce iti dorești, lucrurile vor lua o alta cale, cea fireasca și normala.

Când dorești sa practici legea atracție iti amintești ca vei atrage tot ce ești constinet și inconștient. Îți transmiți inconștient energia; unele dintre calitățile tale sunt magnetice, iar altele respingătoare. Trimiți în eter povestea tiparelor tale, a energiei emoționale, a mentalităților, a plăcerilor dar și a negărilor, a calitatilor înalte dar și a fricilor, antipatiilor și multe altele. Ești un transmitor de stări. Un emițător de radio emite pe o anumită frecventa. Cei care sunt interesați de astfel de programe care se difuzează pe aceea lungime de unda se vor acorda și veni in întâmpinare. Atractia in tine se activează atunci când ești atras, adică te atrage ceva ce vezi, auzi sau întâlnești in exterior. “Te atrage” astea și sunt primele cuvinte ce suna in minte, semn ca ceva din tine conține ceea de ce este atras.

Atragem oameni la noi în același mod. Oamenii care nu rezonează cu frecvența noastră pur și simplu nu sunt atrași de noi. Ei trec mai departe.Vibrația pe care o emiti este alcătuită din energia ta conștientă și inconștientă, unele respingătoare, altele magnetice, altele neutre.

Regula de baza este ca tu atragi sau ești atras. Atragem în viața noastră oameni și situații care au vibrații similare cu ale noastre.

Calități negative precum nevoia, disperarea, depresia, lăcomia, nebunia sau necugetarea se transmit pe o frecvență joasă. Daca avem elemente ale acestora în natura și structurile noastre, vom magnetiza pe cineva cu energie similară în viața noastră. Calități precum dragostea, bunătatea, fericirea, încântarea sau generozitatea transmit o energie de înaltă frecvență și, de asemenea, magnetizează oamenii cu energie similară.

Sunt oameni spunând: „Nu înțeleg de ce este el în viața mea. El este atât de negativ și nu seamănă deloc cu mine.” Sau: „De ce m-a înșelat acea persoană? Sunt atât de sincer.

Legea spirituală este exactă. Universul ne oferă oglinzi în care să ne uităm. Privește în jurul tău și notează personajele din viața ta. Ei iau parte la jocul vieții tale cu un motiv. Cu cât negăm mai vehement că suntem magneți pentru un anumit tip de persoană sau situație, cu atât mai mult Sinele nostru Superior ne va direcționa spre ce refuzam sa vedem și acceptam, căci exact acolo sta șansă de a ne modela și șlefui. Negarea părților neplăcute din noi, nu înseamnă ca nu exista, și odată totusi vom ajunge sa ni le acceptam, asumam și alchimizam.

Dacă te simți pregătit să te angajezi într-o relație, dar partenerul tău nu face, uită-te la propria ta frică de angajament. El sau ea pur și simplu nu ar fi acolo dacă ai fi sută la sută sigur. În momentul în care îți rezolvi credința de bază, cealaltă persoană fie se va angaja față de tine, fie va părăsi viața și va permite cuiva care se poate angaja să intre. Persoana care este mereu veselă și fericită, dar pare să fie înconjurată de oameni depresivi, le-a atras să oglindească nefericirea interioară. Ele servesc unui scop, posibil să-l facă să se simtă nevoie.

Disperarea respinge. Un cuplu despre care știam că erau absolut disperați să aibă un copil. Au încercat totul și au mers peste tot. Nu exista niciun motiv fizic pentru care să nu poată concepe. Parapsihologii le tot spuneau că un suflet așteaptă să intre, dar disperarea lor a respins un suflet care sosește. Au decis să se predea și să-și facă viața împlinită fără un copil. Imediat ce au făcut-o, a avut loc o schimbare de energie. Au trimis o energie magnetică de mulțumire, care a atras un spirit din Univers și, deodată, așteptau un copil. Un lucru similar se întâmplă adesea când cineva este disperat după un partener. Oamenii preiau disperarea la un nivel subtil și stau departe. Atunci când schimbă acea energie într-o energie iubitoare, de acceptare și deschisă, persoana potrivită este atrasă.

Convingerile noastre de bază atrag situații și oameni la noi. Dacă ai credința că nu meriți, vei atrage oameni în viața ta care oglindesc acea credință înapoi la tine tratându-te urât.

Dacă crezi că trebuie să-i slujești pe alții, atragi oameni care trebuie îngrijiți într-un fel. Dacă ai convingerea că nimeni nu te poate înțelege, vei magnetiza oamenii care nu te înțeleg.

O femeie care a atras constant parteneri care au înșelat-o și-a dat seama că avea o a doua credință că nu este sigur să ai încredere, ceea ce i-a permis să atragă oameni capabili să o înșele. Când a vindecat această credință, a atras un partener de încredere.

O femeie pe nume Jane mi-a amintit de o mlaștină verde smarald. Era frumoasă la suprafață, dar dacă te apropii prea mult, erai absorbit de râpă. Era plină de bucurie și veselă ca o cunoștință, dar în relațiile personale apropiate a devenit exigentă, nevoiașă, geloasă și o regină a dramei. Desigur, inconștient și-a difuzat reclama pentru un actor care va lua parte la această piesă specială. Ea a atras bărbați care erau gata să fie înșelați de aspectul exterior. Ea s-a plâns de tipul de bărbați din viața ei. Cu toate acestea, ei au fost inevitabil magnetizați unul față de energiile celuilalt și vor continua să fie așa până când cineva își vor schimba vibrația.

Dacă un bărbat transmite: „Controlez și caut o femeie pe care să o pot domina”, el va atrage femei care își vor permite să fie dominata. Aproape sigur va fi inconștient. O femeie împuternicită nu ar fi atrasă de această vibrație. Persoana care continuă să atragă același tip de persoană în viața lor continuă să transmită același mesaj.

Legea Atractiei functioneaza pe mai multe niveluri. Dacă nu ești în armonie cu viața, s-ar putea să atragi alimente care nu sunt de acord cu tine. Dacă te gândești la gânduri autocritice, faci mici lovituri asupra ta; este posibil să atragi țânțari care te mușcă. Ele servesc ca o reflectare a energiei pe care o trimiteți. Dacă îngropați furia, puteți trage un atac, chiar și acel de panica, pentru a confirma ceea ce atrageți. Aceste lucruri pot fi, desigur, o întoarcere a karmei, care este echilibrul inevitabil între bine și rău de-a lungul vieților.

Ori de câte ori faci ceva pentru că simți că ar trebui sau ești dator, ești în robie. Vei atrage situații și oameni care sa te țina în robie. Dacă, pe de altă parte, trimiteți energie pozitivă, veți atrage ajutor atunci când aveți nevoie de el. Ofemei povestea că se pierdu-se la un moment dat in timp ce călătorea prin țară. A văzut un animal pe câmp în fața ei și nu era sigură dacă era un taur sau o vacă. În timp ce se uita cu îndoială la el, o femeie a apărut de nicăieri și ii spuse: „Este în regulă, asta e o vaca. Te-ai pierdut. Îți voi arăta calea.” Ea a condus-o pe lângă animal in siguranță. Este clar ca femeia atrasese ajutorul de care avea nevoie în acel moment.

~ Dacă gândești gânduri negative, atragi situații și oameni negativi. Dacă aveți o sănătate proastă, în momentul în care sunteți gata să o lăsați, veți atrage vindecatorul perfect în viața voastră. Dacă vrei ca un proiect să reușească, dar ai sentimente ascunse de plictiseală sau ești speriat sau obosit, energia de la bază va contracara succesul proiectului. Ori de câte ori ceva nu se materializează așa cum vă așteptați, examinați-vă sentimentele de bază și schimbați-le. Apoi magnetizați ceea ce doriți.

Interiorul atrage exteriorul. Dacă ceva din lumea ta exterioară nu este ceea ce îți dorești să fie, uită-te înăuntru și schimbă cum te simți despre tine. Apoi vei atrage automat diferite persoane și experiențe către tine.

~ Dacă, de exemplu, îți dorești un partener devotat, uită-te la modul în care te angajezi să te iubești. În momentul în care te angajezi cu adevărat să te iubești, exteriorul se va schimba și vei atrage pe cineva care să te iubească.

~ Dacă te lași jos și nu crezi niciodată că ești suficient de bun, vei atrage un abuzator care îți va face același lucru. Amintește-ți calitățile tale bune și magnetizează pe cineva care te apreciază.

Cum rămâne cu persoana spirituală foarte evoluată care lucrează cu dependenți de droguri sau cu criminali violenți? Acest lucru se întâmplă acolo unde au încheiat un acord înainte de viață pentru a lucra cu acești oameni. Poate fi, de asemenea, o consecință karmică a ceva nerezolvat dintr-o altă viață.

Și, desigur, există cazuri în care polii opuși se atrag. Cineva care radiază lumină poate atrage vibrații întunecate spre sine, dar nu va fi afectat de acestea. Un loc întunecat, cum ar fi o închisoare, poate atrage oameni iluminați care doresc să aducă lumina.

Nu trimite energie negativă și așteaptă ca un dezastru să fie magnetizat către tine.

Trimite lumină pozitivă și așteaptă ca un miracol să fie atras către tine.

Ești un magnet: atragi ceea ce contii deja.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.