Legile Înalte. Legea vieții – Ce vedem exterior este ce continem interior.

on

Viața pe pământ e un joc de echipa. E vital sa cunoaștem și învățăm regulile și legile vieții. Cunoscând legile vieții ne adaptam mai ușor, și înțelegând care sunt regulile, reușim a ne crea viață dorita.

Este timpul pentru schimbare. Nemulțumirea divină intră în inimile oamenilor. Conștiința de masă de pe Pământ se schimbă, astfel încât oamenii nu mai sunt mulțumiți de nevoie și lăcomie. Ne dorim un mod mai bun de a trăi. Pentru a realiza acest lucru, ni se cere să învățăm regulile, să lucrăm împreună și să ne curățăm jocul. Ne pregătim pentru promovarea într-o ligă superioară.

În mod colectiv, suntem în proces de trecere la o dimensiune superioară.

Legi Spirituale vor fi prezentate aici periodic, care cred ca este nu doar important dar și esențial sa le cunoastem, dacă vrem sa evoluam.

Legile Vieții

~ Cum e în exterior așa e și interior ~

Dacă am accepta asta, am înțelege ca suntem mai multe mase de suflete care au anumite stări interioare, pe care le au și alții, adunnadu-se în grup, creând un context în și prin care sa învețe cum sa se ridice, sa se înalte din el.

Pământul este un loc de învățare în care lecțiile noastre ne sunt prezentate in față, făcând din lumea noastră exterioară o reflectare exactă a lumii noastre interioare.

Dacă ești supărat înăuntru, chiar dacă este posibil să fi îngropat furia atât de adânc, prefacandu-te ca nu este a ta, sau atât de mult o ignori încât nu ești conștient de ea, vei găsi oameni supărați în viața ta. Îți vor reflecta furia refuzată și neacceptat de tine, pana o vei

Dacă ai un sentiment profund al abandonului, care poate să fi avut originea într-o altă viață, oamenii îți vor reflecta asta. Ei te pot părăsi, se pot retrage emoțional sau chiar pot muri.

Dacă ești autocritic și te bați în mod constant cu gândurile tale, vei atrage oameni care exact vor reflecta acest lucru tragandu-te jos sau chiar lovindu-te și fizic.

Persoana care se îngrijește, respecta și se cunoaște ce este, se simte în siguranță și fericită în interior, va avea și o viață sigură și fericită înconjurată de oameni care o iubesc. Integritatea ta interioară va fi egalată de cei din jurul tău. Oamenii din viața ta vor fi creativi, generoși, sinceri sau și modesti în măsura în care ești tu.Universul se rearanjează pentru a reflecta realitatea ta.

Literalmente cum e exterior așa ești interior.

Intr-o relație când doi se cearta Pacea și împăcarea se va manifesta atunci când unul din cei doi va face cu el însuși interior. Si doar atunci o poate manifesta și celuilalt. Înseamnă sa prezinți o perspectiva noua și împăciuitoare.

Această lege se aplică chiar și corpului fizic. Sentimentele interioare se reflectă în modul în care ne construim corpul (uneori inconștient)

~~ Dacă ne simțim vulnerabili din punct de vedere emoțional sau sexual în interior, putem construi un strat protector de grăsime peste abdomen sau șolduri, locurile în care ne ținem emoțiile și sexualitatea protejata.

~~ Dacă la nivel interior Nu ne simțim cu adevărat iubiți, putem construi un cufăr mare pentru a ne proteja centrul inimii. Bărbații macho cu piept supra musculos ascund adesea sentimente de vulnerabilitate interioară . O femeie își va construi inconștient sâni mai mari decât naturali pentru a indica nevoia ei de a se hrăni sau de a fi hrănită cu grija, atenție și iubire.

~~ Dacă simțim adânc în interior că trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru familia noastră sau chiar pentru întreaga lume, ne vom construi noi înșine umeri mari. Dacă, pe de altă parte, nu avem nicio intenție sau dorință să ne asumăm responsabilitatea, vom construi umeri înclinați care să permită poverilor să alunece, sau ne vom simți copleșiti de câte poveri are mintea de dus, și nu reușește.

Animalele tale îți vor reflecta calitățile interioare ca sa te înțelegi mai bine pe tine.

Cum sunt animalele tale? Ce calitati au?

~~ Când spunem râzând că cineva este la fel ca câinele lui, nu ne dăm seama că nu este întâmplător. Dacă animalele tale au caracteristici aparent diferite, fiecare reprezintă o parte, un aspect a personalității tale. De aceea au intrat în viața ta, și nu doar pentru asta.

~~ Persoana care pare a fi foarte plăcută și calmă, dar are un animal agresiv și urât, nu își exprimă sentimentele de furie ascunse. Dacă cineva pare a fi fulgerat și dezordonat, totuși are un animal frumos și magnific, ne arata ca el el nu este în contact cu măreția ființei sale de fapt.

Obiectele neînsuflețite reprezintă, de asemenea, un aspect al proprietarilor lor. Când cineva conduce cu zgomot mașina reflectă starea lor interioară actuală. O mașină inteligentă și curată este manifestarea exterioară a valorii interioare. O mașină de familie reprezintă sentimentul colectiv de familie cum se manifesta.

~~ Când obiectele materiale din viața ta se modifica e semn ca viață ta se schimba în funcție de starea ta interioară.

~~ Acoperișurile, bateriile sau caloriferele care curg în realitatea ta exterioară dezvăluie emoții care curg în interior, în timp ce incendiile puternice de afară reflectă probleme arzătoare în interior.

Liderii noștri reflectă sentimentele interioare colective ale țării în care trăim. Profesorii din școlile noastre reflectă convingerile noastre interioare colective despre valoarea copiilor noștri. Sistemele penitenciare, organele de conducere, toate aspectele societății oglindesc direct cele mai profunde sentimente ale conștiinței colective a oamenilor.

Când noi, cei care ne-am înscris la acest curs pe Pământ, și dorim să schimbăm ceva în viața noastră, trebuie să ne uităm în interior pentru a ne modifica credințele și atitudinile pentru ca lumea noastră exterioară să se schimbe. Dacă dorim să schimbăm societatea, e destul sa ne schimbam noi oamenii.

E o lege a vieții și Legea este simplă și exactă.

Lora Dogaru

Prezentarea este ghidată intuitiv, inspirata și împletită cu secvențe din scrierile Diana Cooper.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.