Umanitatea își încheie șederea in întuneric.

on

✨ Umanitatea isi incheie sederea in intuneric !

Se spune ca, sistemul nostru solar avea inițial încă trei planete foarte frumoase, cu apă la suprafață, asemănătoare cu Pământul. În afară de Pământ, mai erau Marte și Venus, iar a patra planetă ar fi fost denumită Maldek, fiind cea mai mare dintre cele patru. Dar ea a fost complet distrusă în războaiele dintre Federați Luminii și Alianta energiilor umbrite, și tot ce a mai rămas din ea este ceea ce numim azi „centura de asteroizi”. în urma coflictelor galactice
între Federația Luminii și asa zisa Alianța Anchara, (energii distructive de vibratie joasa) care s-au derulat pe parcursul a milioane de ani. Acest fapt se zice ca a dus printre altele, si la distrugerea suprafețelor planetelor Marte și Venus.

Se mai stie că sistemul nostru solar include încă o mică planetă, care a rămas până acum necunoscută ca atare astronomilor. Ea era în trecutul îndepărtat numită Vulcan și este localizată foarte aproape de orbita lui Mercur.

Se mai afirmă că sistemul nostru solar se va apropia tot mai mult de sistemul stelar Sirius și că va deveni o componentă a acestuia. Soarele nostru va deveni parte a unui sistem stelar complex, ce include deja stelele Sirius A, B și C.

Pe aceeași linie a transformărilor astronomice sau geofizice este interesant de observat și faptul că înainte de scufundarea Atlantidei existau două Ceruri care înconjurau planeta. Acestea erau de fapt două straturi sferice de cristale de gheață ce gravitau în atmosfera din jurul Pământului. Ele au fost menținute prin tehnologiile avansate care existau în Atlantis. „Cerurile” au servit funcția de a oferi un climat protejat și temperat în jurul întregului Pământ. Când Atlantida s-a scufundat, cele două straturi nu au mai putut fi ținute pe pozițiile lor și cristalele de gheață au căzut pe pământ sau au ajuns pe fundul oceanelor. Evenimentul a fost relatat ulterior în Biblie ca fiind Potopul, ca o alegorie a căderii omului și a provocării mâniei zeilor.

Prezenta energiilor Atlantis și Lemuria sunt ridicate din nou la suprafață, odată ce transformarea suprafeței Mamei Pământ prinde un ritm mai accelerat. Aceasta va face parte din crearea unui climat echilibrat și temperat pe Pământ.

⦁ Legatura dintre reptilieni și aşa-zişii „iluminaţi”.⦁

Să ne întoarcem la prăbușirea Atlantidei, acum 13.500 de ani, dar dintr-un unghi diferit. Amintiți-vă că odată ce Atlantida s-a scufundat, nivelul de conștiință al umanității a suferit un colaps dramatic, ajungând la o conștiință mult limitată. Ceea ce a rămas din rasa umană a reușit să își stabilească totuși o existență primitivă pe alte continente.

Un eveniment fundamental a fost că la scurt timp după căderea Atlantidei, o rasă, numita Anunnaki(reptilieni, energii cu forte distrugatoare) a reintrat în scenă și s-a apropiat de planeta Pământ. Baza lor de origine este planetoidul Nibiru, uneori numit și Planeta X, sau Planeta Crucii. Este o planetă (sau, după unele surse, o imensă navă spațială) care parcurge o orbită eliptică între Sirius și Soarele nostru. Anunnakii sunt uneori numiți Nephilimi și sunt foarte înalți, cam de patru-cinci metri. Este o rasă hibridă, cu genetică umană și gene reptiliene din sistemul Orion.

Pe măsură ce rasa umană a involuat și a coborât către o conștiință limitată, cu vibrații psihice inferioare, a devenit ușor pentru Anunnaki să aterizeze pe Pământ și să se instaleze ca zei în ochii primitivilor de pe Pământ. Rasa Anunnaki aveau de asemenea tehnologii și abilități speciale. Pentru a-și îndeplini obiectivele au oferit oamenilor anumite tehnologii și cunoștințe, ceea ce a condus la culturi înfloritoare, cum ar fi cea a sumerienilor. Și ei au construit piramide și alte complexe megalitice și temple, în Mesopotamia și în alte zone. Ele au funcționat ca locuri sfinte unde Anunnaki s-au arătat primitivilor de pe Pământ. De asemenea, respectivele locații au fost consacrate pentru împerecherea dintre Anunnaki de sex masculin cu cele mai frumoase femei ale rasa umana, pentru procreere. Așa cum este consemnat și în Biblie, progeniturile au avut caracteristici de semizei. Aceștia aveau capacități deosebite, cum ar fi o viață foarte lungă, puteri psihice sau forță fizică excepțională în comparație cu oamenii. Să nu uităm însă că aceste linii doreau puterea doar pentru ei, pentru a-și consolida dominația și a folosi rasa umana doar ca sclavi.

Semizeii și urmașii lor, de-a lungul generațiilor, au devenit fondatori ai unor tradiții regale, sub protecția și ghidarea Anunnakilor. În secolele și mileniile ulterioare, regii au fost aleși dintre descendenții acelor semizei. Ei poartă o anumită linie de sânge specială, uneori denumită „sânge albastru”, ce este atribuit în mod special nobilimii și familiilor regale. Acest aspect a dus la încercările de a păstra puritatea liniei regale prin căsătorii doar în interiorul familiilor „nobile”, pentru a prezerva capacitățile moștenite de la rasa Anunnaki. Aceeași linie de sânge este de asemenea importantă pentru francmasoni. Pentru a atinge anumite grade în cadrul organizațiilor francmasonice, sunt efectuate teste de sânge care să ateste o înrudire cu linia reptiliană.

✨ Totodata Federatia Luminii, Divinitatea mereu a fost langa Umanitate, chiar dacă aceasta a ajuns mult influentata cu putere de control de civilizația Anunnakilor. După căderea Atlantidei. Moise, Isus Hristos, Buddha, Mohamed și mulţi alții au fost spirite foarte elevate care au avut misiunea de a păstra vie Lumina Spirituală în conștiința umanității.

Cu toate acestea, religiile formate după plecarea unor astfel de mari ghizi spirituali au fost infiltrate de întunericul condus de Anunnaki. Religia creștină, de exemplu, a trecut printr-o schimbare majoră de direcționare, începând cu Conciliul de la Niceea din anul 325, sub împăratul roman Constantin cel Mare. Înainte de această dată, credința creștină conținea conceptul de reîncarnare și nu avea pe un loc central conceptul de „păcat”.

Iisus era privit ca un semen luminat, care a dat un exemplu ce putea fi urmat. El nu fusese pus pe un piedestal intangibil, ca Fiu unic și inegalabil al lui Dumnezeu. Instituția Bisericii creștine consideră în prezent că este o blasfemie să concepi că cineva l-ar putea egala pe Iisus. După Conciliul de la Niceea a fost înrădăcinat în conștiința creștinilor conceptul păcatului și a fost propagat un sistem de a merge regulat la biserică pentru a cere și chiar a cumpăra dezlegarea păcatelor. Această practică a făcut biserica catolică bogată în putere de-a lungul secolelor.

Încă din timpul lui Iisus Hristos, controlul asupra omenirii a fost exercitat într-un mod tot mai discret și a fost realizat de Anunnaki și de slujitorii lor prin mijloace tot mai subtile. Au fost formate multe organizații secrete, printre care în primul rând Francmasoneria. O mare parte a strategiei a fost pusă pe inducerea fricii și suferinței în rândul populațiilor. Anunnakii și superiorii lor reptilieni știau foarte bine că acesta este un instrument puternic de control. În același timp, atmosfera de frică din rândul oamenilor, suferința și războaiele lor atroce creează o ambianță psihică cu care reptilienii se hrănesc . Este unica lor sursa de existenta. Cand omenirea va intelege ca frica și suferinta este sursa de energiie a unor puteri mari, și vor alege sa elibereze de ea, lasand Lumina sa radieze prin ei rasa intunecata a reptilienii va disparea de tot, precum intunericul dispare cand se face lumina.

Să avansăm acum rapid pe linia istorică, în perioada revoluției franceze. În acest timp, diferite grupuri întunecate la gandire( corp mental afectat) susținute de organizații secrete și Anunnaki au început să folosească numele Illuminati – iluminații. Cu toate acestea, ei nu sunt câtuși de puțin susținuți de Lumina Dumnezeiască, ci de tenebrele Întunericului.De energia fricii, bolilor, disperarii, suferintei, …

Gruparea aşa-zişilor „iluminaţi” este formată din aproximativ 13 familii de sânge reptilian, printre care sunt familiile Rothschild, Rockefeller și o serie de alte familii „nobile” întunecate europene (Nobilimea Neagră). Illuminati controlează sistemul financiar , băncile,majoritatea complexului militar-industrial și mass-media, industrii de divertisment ( ce duc omul la distrugere) mare parte din sistemul medical și cam toate celelalte domenii semnificative din Occident.

De asemenea, este important de știut că atunci când primele bombe nucleare au fost detonate, la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, aceasta a atras atenția multor galactici, extratereștri benefici. Ei și-au dat seama că umanitatea și planeta în sine sunt în pericol și că nu trebuie să mai permită astfel de evenimente cumplite. În consecință numeroase nave din diferite sisteme planetare au venit în zona Pământului pentru a ne observa și a ne proteja. De fapt, multe surse au declarat că acește Prezente din Federatia Galactica a Luminii, ET benefici sunt hotărâți să intervină dacă ar fi să se declanșeze un război nuclear. Ei ar putea face cu ușurință ca dispozitivele nucleare ale așa-ziselor „mari puteri” pământești să devină neaplicabile. Sunt semnificative în acest sens multe declarații ale unor ofițeri de rang înalt, atât din SUA cât și din Rusia, conform cărora multe teste cu arme nucleare au fost efectiv blocate de către OZN-uri.

In jurul anului 1995 o parte dintre Anunnaki au decis să renunțe la vechile lor obiceiuri întunecate, odată cu intrarea Alianței Anchara într-un Tratat de Pace cu Federația Galactică a Luminii. Rezultatul a fost că micii cenușii întunecați de pe Pământ nu au mai avut sprijinul Anunnakilor. Cu toate acestea, ei nu au decis să urmeze exemplul Anunnaki, să se alăture Luminii, în ciuda încurajării să facă aceasta.

În acord cu voința Creatorului, ființele spirituale non-fizice din cea de-a șaptea dimensiune au anunțat că umanitatea își încheie șederea în întuneric. Privind în perspectivă, înțelegem că perioada întunecată a Umanității, de după căderea Atlantidei, a fost o perioadă de dezvoltare și creștere a sufletului pentru Umanitate, din care aceasta să renască întărită de învățarea unei lecții. Planul nu a fost nicidecum ca această stare de întunecare a conștiinței să persiste mai mult decât este necesar. Numeroase suflete s-au oferit voluntar să facă parte din această experiență, în folosul lor și al planetei. Pe măsură ce trecem la o nouă Realitate a Iubirii și a Conștiinței elevate, are loc o bătălie pe care cu certitudine Lumina o va câștiga. Dar derularea evenimentelor depinde în mare măsură de evoluțiile spirituale în rândul Lucrătorilor Luminii, ceea ce poate accelera sau încetini transformările exterioare.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.