Ascensiunea planetara

Se pregătește Ascensiunea la nivel planetar

Mulți dintre noi, cei care trăim acum pe Pământ, am fost încarnați și în timpul Atlantidei și Lemuriei. Alte suflete care sunt încarnate acum și aici provin de pe alte planete din diverse sisteme solare și sunt numite Semințe Stelare. Indiferent de originea sufletelor, interesul comun este în prezent să ridicăm nivelul conștiinței umane prin ceea ce se numește Înălțarea sau Ascensiunea. De data aceasta nu va mai fi un eșec, ca la sfârșitul civilizațiilor Atlantidei și Lemuriei. Energiile masculine și feminine se echilibreaza una cu alta (spre asta mergem). Se produce o înălțare a nivelului de conștiință, care urca către 4D și 5D. Se poate observa prin setea de cunostere si descoperirie, care sta deja inmagazinata in noi, memoria interioara. Abilitățile noastre spirituale și fizice se îmbunătatesc din ce în ce mai repede și fundamental. Vom începe în mod conștient să ne amintim viețile anterioare și să comunicăm tot mai mult telepatic.

Îmbătrânirea, pe care o trăim acum, va încetini și apoi va fi inversată către un proces de regenerare. Este cunoscut, de exemplu, din interviurile oferite lui David Wilcock de insiderul Corey Goode că această tehnologie există deja și este folosită în Programele Spațiale Secrete.

Înălțarea (sau Ascensiunea) este opțională și nimeni nu va fi forțat să evolueze. Liberul arbitru al sufletului nu se incalca. Cei care au ales calea către Ascensiune o vor urma pe Mama Pământ la un nivel vibrațional mai înalt, în a cincea dimensiune. Însă acele suflete care preferă să-și continue experiențele în a treia dimensiune (3D) vor concluziona prin a inchide acesta vieța și vor începe vieți noi pe alte planete 3D foarte asemănătoare cu Pământul. O astfel de planetă deja se pregătește special pentru sufletele care vor pleca de pe Pământ. Aceste suflete vor continua să evolueze pe planete cu dimensiunea 3D și vor fi în cele din urmă pregătite și ele să urce la a cincea dimensiune, in ritmul lor. Cu toate acestea, următoarea oportunitate de a ascensiona în număr mare ar putea apare peste foarte mult timp.

Ascensiunea unui număr de miliarde de ființe conștiente și aflându-se în trupurile lor fizice, așa cum urmează să aibă loc pe Pământ, este un eveniment excepțional. Multe prezente din afara planetei, din dimensiuni superioare sunt aici tocmai pentru a asista și ajuta la acest proces. În mod normal, sufletele ating un nivel mai înalt de conștiință abia după părăsirea trupurilor lor, după ce ajung în planurile superioare de vibrație.

Dar Ascensiunea noastră în masă, rămânând mai departe în trupurile noastre, nu a mai avut loc anterior în acest Univers. Înălțarea care are loc aici pe Pământ este o etapă esențială din mai multe puncte de vedere și va revela o cheie fundamentală a Ascensiunii, care va fi apoi aplicată și în alte sisteme solare din această galaxie.

Prezente galactice care ne asistă nu pot fi văzuți în mod obișnuit. Ei folosesc tehnologii avansate de mascare/camuflare pentru navele lor, ceea ce le face invizibile, cu excepția cazului în care ei doresc în mod intenționat să se arate. Acest lucru se petrece din ce în ce mai des și este motivul pentru care sunt raportate tot mai multe observații ale unor fenomene OZN.

Civilizațiile extraterestre benefice avansate fac parte din Federația Galactică a Luminii. Planetele lor de origine sunt localizate în cea de-a cincea dimensiune sau chiar mai sus. Prin prezența navelor lor în apropierea Pământului ne protejează de „musafirii” neprietenoși din civilizațiile umbrite. În Federația Galactică a Luminii există o majoritate a extratereștrilor umani din sistemele stelare Pleiadian, Sirius A, Arcturian, Andromedan, Alfa Centurian, Lyrian și multe altele. Lyrienii sunt deosebit de interesați de procesul care urmează deoarece se spune că reprezintă rasa umană originală, care s-a dezvoltat în sistemul Vega. Celelalte reprezintă colonii umane dezvoltate mai târziu, cu care suntem de asemenea înrudiți. Membrii Federației Galactice a Luminii sunt în mare parte de origine umană (umanoizi), dar nu în întregime.

⦿ Extratereștrii malefici

Există, de asemenea, și o parte întunecată extraterestră,( evit sa dau nume de a nu directiona catre ei energii nedorite) care a fost permisă de Creator. Partea întunecată a fost lăsată cu un anumit rost, pe care mintea de acum deocamdata greu îl poate percepe. Cu această facțiune întunecată s-au dus multe războaie galactice. Ei ocupau poziții strategice în sistemele stelare ale centurii Orion.

Membrii acestei Alianțe au cel mai des o linie genetică reptiliană. După ce s-au infiltrat pe Pământ au fost consemnați în tradițiile și culturile de epocă. De exemplu tot soiu de demoni (energii cu intentii distrugatoare) care împodobesc anumite culturi, reprezintă asemenea creaturi cu fond genetic reptilian.

Este o rasă puternică fizic și mental (din constelația Dragonul) ce aparțin părții întunecate, există totuși și exceptii și ele sunt foarte multe. Ei au generat „miturile” rămase în conștiința omenirii despre dragoni.De aici multi oameni au în ei inradacinata o anumita credinta/frica despre dragoni. Fara sa caute a cerceta despre ei ceva, simt o teama nejustificata.

Se spune ca o ramură a acestor extratereștri cu intentii de dominatie, control, supunere, etc, a ajuns să fie destul de des reprezentată și în mass-media. Este vorba despre cei numiți Grays (Micii Cenușii) sau Zeta Reticuliani. Sunt mici de statură, de culoare gri și au ochii mari, negri și reci. Dar Micii Cenușii nu sunt în niciun caz principalii jucători pe scena cosmică a evenimentelor. Ei sunt de fapt simpli subordonați ai Aliantei umbrite, ca sa nu le spun intunecate.

Ei au primit permisiunea de a vizita Pământul în ultimma suta de ani și chiar au încheiat anumite acorduri cu guvernele marilor puteri terestre în respectiva perioadă. Scopul micilor cenușii a fost acela de a forma o nouă rasă, un hibrid între rasa lor și cea umană. Motivul este că rasa lor a ajuns pe cale de dispariție, iar prin hibridizarea cu noi ei intenționau să-și salveze specia. Micii cenușii au recurs la răpirea multor foetuși umani, cu care au făcut multiple experimente genetice. Anumiti mari conducatori le-au permis să își construiască baze subterane. În schimb, aceștia le-au oferit unele chei ale tehnologiei lor spațiale avansate. Așa se explică multe salturi tehnologice revoluționare realizate. De exemplu tehnologia super-conductorilor sau propulsia anti-gravitațională. Cu toate acestea, respectivele tehnologii prea putin se apropie de ceea ce au in posesiune Federația Galactică a Luminii.

Oricat ar párea de puternici si multi, aceste creaturi rău intentionate nu au drept sa incalce liberul arbitru, da, îl pot influenta, insa ultimul cuvand, alegere o are spiritul-creatorul în lumina.

” Intunericul nu e ceva; este absenta a ceva. Poate exista lumina scazuta, normala, stralucitoare sau intermitenta, dar daca nu exista lumina constanta, atunci nu exista nimic, acest nimic se numeste intuneric. În realitate intunericul nu exista ci doar lipsa luminii. Lumina poate fi studiata, intunericul nu. O simplă rază de lumină alungă întunericul pe suprafaţa pe care ajunge.”

– Albert Einstein.

„Întunericul nu poate alunga întunericul. Doar lumina poate face asta.” – Martin Luther King, Jr.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.