Originile și vârstele omenirii. Mu, Atlantis și Lemuria

Din cercetările mele personale despre originile îndepărtate .

Vârstele omenirii.

Specia umană a fost însămânțată prima dată pe Pământ de anumite civilizații extraterestre acum 800.000 de ani pe continentul Lemuria aflat la acea vreme la suprafața Oceanului Pacific. Rasa umană evoluase inițial în sistemul stelar Vega, din rădăcini acvatice, în urmă cu aproximativ șapte milioane de ani.

Colonia umană de pe Lemuria a înflorit de-a lungul timpului, însă în urmă cu aproximativ 26.000 de ani (exact la un ciclu precesional) continentul s-a scufundat. Aceasta s-a datorat, printre altele, energiilor dezechilibrate dintre civilizațiile lemuriene, care manifestau pe anumite aspecte un exces de energii feminine si civilizatia atlantida cu un exces de energie masculina pe anumite aspecte. Mulți dintre locuitori au reușit totuși să scape și au ajuns în Pământul Interior, unde au continuat să evolueze către un nivel superior al conștiinței (conștiința dimensiunii a cincea).

Și Atlantida s-a scufundat ulterior, în urmă cu 13.500 de ani (jumătate din ciclul precesional) deoarece o pondere majoră dintre atlanți urmăreau unele actiuni si mai putin blande, influentand cursul natural si firesc al evolutiei.

Scufundarea Atlantidei a condus la scăderea drastică a nivelului de conștiință pe Pământ și, de asemenea, la apariția unor anomalii spațio-temporale în zona pe care astăzi o numim „Triunghiul Bermudelor”. Societatea Atlantis utiliza tehnologii avansate pe bază de cristale uriașe. Pe măsură ce continentul s-a scufundat sub valuri, cristalele au ajuns pe platforma de pe fundul oceanului Atlantic. Aceste cristale sunt în prezent cauza pentru multe dispariții inexplicabile ale navelor și avioanelor, deoarece survine din când în când deschiderea necontrolată a unor portaluri energetice.

Înainte de scufundarea Atlantidei și a Lemuriei omenirea avea un nivel mult mai înalt de conștiință. Din dorința de a obține o dominație a planetei, anumite facțiuni de atlanți au pus la cale împreună cu facțiuni extraterestre cu intentii de control si dominare o scădere a nivelului de conștiință al rasei umane. Nivelul general de percepție a coborât la ceea ce numim acum „a treia dimensiune”. Termenul ,,care trăiește în iluzie” se potrivește foarte bine cu descrierea acestui nivel de percepție a realității. Reducerea drastică a capacității perceptive este în prezent chiar mai accentuată. Cu toate acestea, sfârșitul prezentului ciclu, aflat încă la început, nu va implica un final catastrofal, așa cum a fost în celelalte etape ale ciclurilor.

Unii oameni din Atlantida au reușit să se refugieze înainte de scufundarea continentului. Ei au ajuns, de exemplu, în Guatemala și au pus bazele civilizației mayașe. De fapt, Maya era numele preoților din Atlantis. Indienii Hopi sunt, de asemenea, descendenți direcți din civilizațiile Maya și Atlantis. Alți atlanți și-au găsit refugiul în Irlanda sau în Egipt. Este un fapt istoric că „civilizația egipteană” a apărut brusc, la un nivel inexplicabil de avansat, capabil să construiască piramide.

Piramidele făceau parte dintr-o tehnologie fundamentală în Atlantida, având o utilitate esențială pentru comunicarea cu alte planuri și menținerea echilibrului energetic în dimensiunea fizică. Piramide există, de asemenea, în Guatemala, Egipt, Bosnia, China și în alte părți ale lumii. Cele trei mari piramide din Egipt au fost construite printr-o colaborare a atlanților cu civilizații extraterestre benefice, acum aproximativ 13.000 de ani. Ele sunt situate în linie cu sistemul de stele Sirius (Steaua Nordului), pe un nod foarte important în câmpul energetic al Pământului.

Un alt adevăr elementar este legat de portalurile uriașe spre planul eteric (dimensiunea 4D). Multe dintre civilizațiile anterioare care au existat pe Pământ au dispărut fără nicio urmă fizică. Acest fapt i-a contrariat pe mulți istorici, care au ajuns să susțină că astfel de civilizații nici nu ar fi existat cu adevărat, ci ar fi fost doar „mituri” inventate de fantezia populară. În realitate, respectivele comunități au ales să se retragă efectiv din planul fizic (dimensiunea 3D) prin portaluri suficient de mari, pe care le puteau controla. Decizia a fost luată datorită faptului că frecvența de vibrație generală de la suprafața planetei scăzuse deja foarte mult. Se poate spune că au recurs la o Ascensiune la o scară mai mică. Pentru a da câteva exemple, amintim de cazul civilizațiilor din Hiperboreea, Maya, sau a grupării de ființe foarte evoluate spiritual, cunoscută ca Shambala. Ca titlu informativ menționăm că mayașii au recurs la trecerea în dimensiunea 4D atunci când America a fost invadată de conchistadori, în secolul al XV-lea.

P.S. sper sa facă claritate precum mi-a făcut și mie.

sursa:net

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.