Din cercetările mele despre viața Planetei Pământ

on

O serie de informatii elementare pe care multi nu le cunosc !

O imagine de ansamblu asupra unei desfășurări temporale vaste, ce acoperă perioade din trecutul îndepărtat și se întinde spre un viitor relativ apropiat. Această sinteză conține o sumă corelată a unor predicții semnificative ce au fost selectate din numeroase surse pe criteriile convergenței și plauzibilității informațiilor.

Chiar dacă pentru unii dezvăluirile care urmează vor avea aparența unei imaginații fanteziste, merită să luăm în considerare că perspectiva acceptată oficial în prezent este rodul unei veritabile bezne a ignoranței, în care umanitatea este menținută de un timp foarte îndelungat. Realitatea este cu mult mai extraordinară decât ceea ce mulți abia dacă ar putea să își imagineze. De exemplu, în pofida unor clasificări deosebit de stricte, au apărut în ultimii ani tot mai multe mărturii credibile despre faptul că „proiectele negre” ale Guvernului Mondial din umbră utilizează tehnologia free energy, călătoriile spațiale, distorsiunile spațiu-timp și multe altele. Au fost dezvăluite de asemenea de către persoane avizate informații uluitoare despre civilizații extraterestre foarte avansate care se implică în destinul planetei Pământ, unele dorind să ajute umanitatea, altele având scopuri egoiste, malefice.

Cu privire la datele exacte despre când vor avea loc evenimentele previzionate precizăm încă de la început că este neproductiv să facem estimări deoarece situaţia depinde de mulți factori relativi, aflați în curs de desfășurare. În schimb, imaginea generală este deja destul de clară. Să analizăm mai întâi contextul dintr-o perspectivă a ciclurilor cosmice.

Umanitatea a intrat într-un nou ciclu precesional

Sistemul nostru solar face parte din sistemul stelar Pleiadian, care se rotește în jurul unui Soare Central, numit Alcyone. Perioada de timp în care sistemul Soarelui nostru orbitează această stea este de aproximativ 25.860 de ani, ceea ce reprezintă un ciclu precesional.

Alcyone și toate sistemele solare care gravitează în jurul său se rotesc la rândul lor în jurul Centrului Galaxiei Calea Lactee, într-o perioadă de aproximativ 220 de milioane de ani. În timpul trecerii în jurul stelei Alcyone, sistemul nostru solar trece prin Centura Fotonică în anumite perioade ale întregului ciclu de 25.860 de ani. Am început recent intrarea în Centura Fotonică (din anul 2012), acesta fiind motivul pentru care energiile dragostei și luminii cu care Pământul interacționează sunt mult intensificate.

Precedentul ciclu precesional s-a încheiat la 21 decembrie 2012 și am intrat acum într-un nou ciclu. Data de 21 decembrie 2012 a fost anunțată cu câteva mii de ani înainte de Calendarul Maya, care a fost calculat doar până în acea zi. Calendarul hindus al vechilor scrieri indiene indicase de asemenea sfârșitul unui ciclu întunecat în anul 2012 și intrarea gradată după acea dată într-o epocă a Adevărului și Luminii. În mod similar, multe alte sisteme de credințe spirituale indigene au anunțat dinainte că anul 2012 reprezintă sfârșitul unei ere și începerea uneia noi.

Pământul este ca o sferă goală în interior

Ideea existenței unei cavități locuite în interiorul Pământului (spațiu denumit și Agartha) reprezintă un subiect greu de acceptat pentru mulți oameni ai zilelor noastre. Și totuși, numeroase informații atent documentate evidențiază că Pământul este realmente ca o sferă goală în interior. Învelișul scoarței terestre are aproximativ 800 de mile, ceea ce corespunde analogic vorbind cu dimensiunea proporțională a grosimii unei coji de portocală. Doar ignoranța în care este ținută intenționat umanitatea face să nu se știe că acesta este un fenomen general la majoritatea planetelor din Univers. Cavitatea interioară apare în mod firesc datorită forței centrifuge care creează un gol în interior. Este aceeași situație cu planetele Marte și Venus și cu foarte multe altele din jurul nenumăratelor stele.

Un alt aspect elementar care este ascuns de populație este că există intrări largi în interiorul Pământului atât la Polul Sud, cât și la Polul Nord. În anii ’50 au apărut chiar informații publice în mass-media despre dezvăluirile extraordinare ale amiralului american Richard Byrd. El a descris zborul său din anul 1947 când a pătruns cu un avion prin Polul Nord spre Pământul Interior, după care s-a întors înapoi la suprafață și a povestit cu lux de amănunte ce a văzut acolo. Ulterior, respectivele informații nu au mai fost difuzate datorită unui consemn al tăcerii impus de Guvernul din umbră.

În plus, există sisteme de tuneluri la diferite latitudini ale planetei care merg spre Pământul Interior, mai cunoscute fiind cele din Tibet. Scrierile orientale despre Shangri-La descriu viața din Pământul Interior și ținutul Shambalei, care se află sub complexul montan Himalaya. De asemenea, orașul Telos din Pământul Interior este situat sub Muntele Shasta din Statele Unite și este conectat prin intermediul sistemelor de tuneluri secrete cu alte orașe subterane și cu suprafața Pământului.

Este util să înțelegem că gravitația din interiorul Pământului funcționează astfel încât de la un anumit punct ea se inversează cu 180 de grade comparativ cu lumea de la suprafață. La aproximativ patru sute de kilometri în jos prin crusta Pământului există o zonă neutră, cu gravitație zero, înainte ca ea să se inverseze pe măsură ce intrăm mai adânc și avansăm spre Pământul Interior. Cavitatea interioară are, de asemenea, un Soare Interior, care pe marginile Pământului interior pare de aproximativ aceeași dimensiune cu Soarele exterior. Soarele Interior are o lumină mai difuză și uneori este denumit Nucleul sau Sămânța Pământului.

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.