O perspectiva înaltă asupra prezentului.

Despre ce se întâmpla acum in lume.

Adevarul iese la suprafață ! Asta se întâmplă acum la nivel mondial, si rasa umană. Eoni de ani ati așteptat sa ajungeți sa trăiți ce ati ales ca suflete. Aceste extinderi ale umanității, expansiunii luminii si a iubirii inimiilor care se extind pe calea evoluție. Frica si disperarea vine din neîncrederea în Divinitate, si orchestrarea ei, în ghizi si călăuze care sunt Acum alături chiar de nu ne vedeți. Chiar credeți ca nu suntem prezenți ? Implicarea în fizic vine prin voi, suntem aici unii pentru alții.

Îndrăzniți sa va întrebați ce zice sufletul referitor la contextul creat. Unii știu deja ca totul este orchestrat divin si sunt mai relaxați încurajându-i si pe cei de langa ei ca tot se va rezolva, căutând soluții constructive de a ieși din situația cu care se confrunta. Alții, care undeva în adânc simt ca tot ce se întâmplă e spre binele tuturor, încă se mai impedica în fricile si rănile care le crează mintea, crezând ca sunt lăsați de izbeliște.

Poate în anumite situații si cu anumite persoane, care, “crede mintea voastră” ca sunt nedrepte faptele lor în realitatea voastră fizica, la un nivel înalt ati știut ce scenarii va așteaptă si făcut o înțelegere acolo sus, la nivel de Spirit, știind ca ai posibilitatea sa înveți si te poți înaltă din orice context. Apoi mai amintiți-vă ca Călăuzele, Îngerii si Sinele vostru NU VA PARASESTE, nu are cum, sa va părăsească si lase de izbeliște.

Noi mereu suntem aici, si acum suntem si mai aproape de voi ca niciodată în aceste vremuri. Loviturile si izbucnirile de acum le puteți privi ca pot fi doar niște pietricelele pe langa bolovanii care pot fi. Suntem prezenți cu voi, si sugeram sa va cultivați INCREDEREA în Forțele Luminii. Acum sunteți mai deschiși si puteți înțelege mai bine, lăsați-vă ghdati de lumina si înțelepciunea sufletului din voi care va șoptește continuu si nu da greș niciodată.

Se face JUSTITIE DIVINA ! Asta se întâmplă acum. Ati ales sa trăiți conștienți si participați ca rasa umană UNITA ca unu, ceea ce se vede acum ca se leagă între voi. Solidaritatea activează în voi o lumina infinita ce va extinde, radiatia căruia este văzută în tot Universul si mai sus.

Sta rasa umană sunteți în mijlocul atenție arenei cosmice si SE APLAUDA !!!! Ne auziți .!!? Suntem aici si ne bucurăm împreună cu voi ceea ce se întâmplă si la ce participați de fapt, conștienți.

Este Resetarea Ordinii sistemelor !

Chiar dacă mintea voastra încă nu înțelege clar toată imaginea de ansamblu, va sugeram sa aveți încredere în Forță Luminii din voi, cu care suntem conectați ca UNU ! Prin inima voastră e calea, una către Superiorul Înalt DIvin! Evitați sa mai cereți din afara, mergeți în inima voastră, respirați de câteva ori profund, si cereți prin drept divin ce îl aveți, sa vi se Trezească în voi !!!, sa se facă clar în/pe fata, în voi- Divinul, Lumina, Iubirea, Înțelepciunea, Curajul …..orice simțiți ca va ajuta acum. Dați-vă voie doar sa observați ce gânduri, imagini, ce stări trec prin voi si urmațile pe cele care va fac sa simțiți ca cresteti,, cele care va relaxează, urmați doar gânduri care va conduc spre expansionare, si restul gândurilor care simțiți ca va limitează, blochează ignioratile, căci ele vin din programe si energii de Vibrație joasa.

Cum sa cunoașteți ca nu vin din programul minții..? Le simțiți cu tot corpul ca așa este un adevăr divin, si un semn precum pielea de găina, o sincronicitate, o stare de bine, astea sunt unele din repere după care sa va conduceti. Toți sunteti conectați la lumina, iubirea si înțelepciunea divina, rămâne doar sa o lăsați sa curgă prin voi către planeta si semenii voștri.

Se face JUSTITIA DIVINA ! Puteți repeta asta, ea poate relaxa mintea si detașa de energiile distructive, si semnificând ca permiteți prin prezenta voastră sa se facă Justiția Divina! “Tot ceea ce nu funcționează este luat.”- Haosul e Re-setarea ordinii superioare !

E furtuna Divina care spală ce nu-i aliniat divin. Si ce a fost zilele astea au fost câteva pietre care v-au lovit, si sufletele care au participat la acele lovituri au știut, si asumat a fi experiență lor, astefel trezind în ei curajul, si transcenderea emoțiilor. Pentru alții se trezesc în ei niște stări profunde pe care doar acest context le putea scoate la suprafață. Ele sunt scoate pentru a fi trăite – temporar, constintiza si Elibera din memoria celulara. Solidaritatea ii ajuta sa se ridice pe cei mai sensibili si învețe lecțiile care si le-au propus sa le invete.

Aveți încredere în voi si noi frății voștri care va suntem alături sustinandu-va în toate cele ce le trăiți acum.

Galaticii !

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.