Ești un tot- aliniaza-te ca un tot !

on

Starea de tristete cu care te ții de mana in unele momente, este o emotie si e fireasca intr-o lume duala, din care faci parte. Bucuria si tristete, lumina zilei si intunericul noptii, soarele si luna, etc, sunt poluri care sa arate din ce lume faci parte. Natura le arata zilnic. Are si ea momente mai triste, cand ploua, cand bate vantul, cand vulcanul izbucneste. Toate sunt firesti si curg natural, si nu dureaza mult acele momente, si nici nu le evita, ele se manifesta natural. Asa cum accepti Luna pe timpul noptii, gerul iernii, chiar de preferi caldura verii, e momentul sa accepti ca existenta si starile mai putin placute ale omenirii precum tristetea, frustrarea, temeri, indoeli neputinta, chiar si frica chiar de nu esti de-acord cu ele cum se manifesta în fizic.

Fac parte din tine, esti un intreg nu doar din lumina si si din intuneric. Ambele fac parte din tine. imaginează-ți de ai fi total lumina, ai mai vedea ce se intampla în jur, ai fi total blitz. Da, la un anumit nivel asta esti, insa, aici si acum ai venit sa traiesti viata în armonie si echilibru echitabil intre partile interiorare. Iti poti manevra starile si emotiile, insa nu ai cum sa manevrezi radacinile tuturor energiilor create din univers, de unde vine lumina si umbra. Ele au fost, sunt si vor fi pana se va invata a le gestiona. Secretul sta în invata a le gestiona. A lua mintea sub jurisdictia ta, a creatorului din tine, a celei mai intelepte parti din dine. Mintea, cand o eviti, eviti o parte din tine, si deja e un dezechilibru în tine. Ea te ajuta sa decodifici informatia, ea e filtrul tău, de ce o ponegresti. Daca nu iti era utila, o mai aveai ? Cum sunt oamenii a caror minte e bolnava ? O leguma.

Amintește-ți, pe langa tristete, dezordine, indoeli, temeri, necredinta, toata fatetele ta de umbre pe care ti le Cunoști, mai esti si entuziasm, liniste, intelepciune din tine de care te miri uneori de unde vine, curaj în unele situatii, care te-a surpins.

Totul este deja în tine. Evita sa te mai imparti în rău si bun. Doar esti, ceea ce esti si Iubește-te așa cum esti, cu tot ce contii. Invata sa iei gestionezi si manevrezi iesirile prin programele mintii. Comportamentul nedorit nu inseamna ca asta esti. Este doar o actiune a unui program al subconstientului sau a unei masti pe care ai pus-o din momentul cand ți-ai deschis inima si cineva a scuipat în ea. Devin-o propriul tău maestru al mintii tale umane si nu te mai pierde prin realitatile celorlati. Invata să-ți gestionezi si armonizezi interiorul, evitand a da prirotate emotiilor mai putin frumoase din tine. Le permiti a-și arata fata, dar le administrezi tu.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.