Darul Tatălui Ceresc

De-ar ști fiul ce dar are de la Tatal Creator ?!


Semnificatia fiul lui Dumnezeu sta în relatia omului cu creatorul tutror. Daca ar fi altundeva ar fi doar ceva la voia intamplarii. Fiul o tot coafeaza, relatia sa cu tatal creator, vazand-o una partiala, conditionata si cu multe asteptari. Insa, cea cu adevarat oferita de tatal sau e sfanta, în care Tatal isi iubeste fiul așa cum este el, cu programele sale autolimitative, pe alocuri chiar si autodistructive. Chiar si atunci cand fiul neaga existenta Tatalui Ceresc, Creatorul tot îl iubeste, caci el l-a creat si îl accepta așa cum este el cu toate picanteriile sale. Caci cum altfel se va putea descoperi si invata a se vedea fiul Tatalui Ceresc.


Cu un corp l-a inzestrat, si un prim atribut divin i-a dat -Iubirea, prin care să-și experimenteze viata. El s-acam pierdut pe drum, lasand sa mearga trupul si materia inainte. Dar oare, în orice relatie în care intra trupul intai, nu miroase a idolatrie ?


Cum de nu vede acea iubire, acea emotie din inima sa, ce abia asteapta a iesi la lumina. ?!


Iubirea e o emotie divina, un atribut divin, si ea iti deschide caleacatre mai sus, mai mult, mai bne. E recunoscuta din prima, fara prea multe cuvinte, caci ea se simte. Nimic nu ascunde si deci e fara secrete. Cand se apropie se simte ca un soare ce te cuprinde si e atat de evidenta incat nu poate fi gresit inteleasa.


Fiul tot asteptand si cautand iubirea, Tatal tot zâmbindu-i incercand să-l faca sa inteleaga ca tot ce cauta are la el, desaga lui cu care a venit la nastere.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.