Bun regăsit acasă.

on

Ajungi la un moment când regăsești un loc, un sentiment, o stare, unde odată ajuns o simți, știi ca din acel moment nicio opinie, niciun sfat sau îndrumare din exterior nu va reuși sa te scoată de acolo.

Odată descoperit acest loc înțelegi ca depinde doar de tine să-l menții curat, aici fiind sursa liniștii tale și nu doar, e izvorul încrederii, sursa luminii, autenticității, curajului, e o forța prin care creezi și manifești ceea ce alege sufletul sa experimenteze.

Aici te întâlnești cu un paradox ca un tunet ce te trezești ca tot ce a funcționat pana acum se destramă și cade jos ca scoarta unui copac. Atentia cu energia ta își schimba la 360 grade diectia. Arde și se destramă tot în ce ai mers automat. Te speli de trecut, te scuturi de griji, întorci capul spre soare, te ridici și continui doar tu și lecțiile tale, doar tu și amintirile, doar tu și sursa din tine. Locul sufletului de unde se hrănește zilnic cu tot ce e nevoie, fără grija zilei de mâine, căci a regăsit locul izvorului sau interior unde e liniște și pace, simți optimism și direcție, te încarci cu curaj și disciplina, ești autenticitate și încredere ca toate au in plan divin.

Odată regăsit acest loc, deja știi, nimic nu va mai fi cum a fost, căci aici te simți acasă la tine, unde ești doar tu cu tine. Bine te-am regăsit inima !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.