Radiografia energetică

Ce este radiestezie. 

Etimologia cuvântului provine din limba greacă, unde radios = radiaţii şi esthesia = sensibilitate.

Datează de undeva din China, prin anii 3000 î.Hristos, în urma descoperirii unor pietre sculptate cu personaje făcând investigații  radiestezice cu diferite baghete. 

Radiestezia este fenomenul în cadrul căruia un sistem viu recepționează din oceanul informațional, banca de date universală, un anume semnal infoenergetic care interesează operatorul radiestezic. 

Infoenergetica este știința rațională și spirituală care include știința modernă, radiestezia și Sf. Scriptură. Termenul de inforenergetică a fost utilizat  de către fondatorul acestei științe de graniță – Claudian Dumitriu (fost membru al Asociației Oamenilor de Știință A.O.Ș. din România din perioada 1992 – 1997) Infoenergetica, a fost comunicată pe plan internațional ca știință de către autor, din partea Uniunii Medicale Balcanice, la începutul anilor ’90

Între anii 1935-1940 în România au fost găsite prin radiestezie cca 50% de zăcăminte  de petrol și aur de către inginerul Simu Simeon, parintele radiestezie în România . Tot prin acea perioada publicând și primul manual de radiestezie, în care specifică diferite metode de investigații, diferiți parametri informațional energetici fizici ai unor zăcăminte găsite. Tot aici descriind și modalitatea de a lucra cu indicatorul format din două unelte legate la un capăt, care-i poartă numele. 

Animalele și plantele încă mai realizează biodetecția (procedura prin care se determină poziția unei surse de semnal ) De exemplu vulturii, care, nu doar prin ochi ci și auz, miros realizează perfect biodetecția și biolocația. Pisicile, cănii, vulpea, lupii,… etc, au senzorii foarte dezvoltați prin care citesc, identifică caracteristicele țintei căutate, mai putin oamenii, poate deocamdată. 

Radiestezie în planul fizic. Sunt cunoscute deja, masurătorile care identifică sursa de apă, zăcăminte minerale și detectarea benzilor frecvenței Hartman

Radiestezia în planul mental. Vine realizată cu puterea de concentrare a operatorul radiestezic prin subconștientul său accesând din banca de date universală, descărcând informații care le decriptează cu ajutorul instrumentelor radiestezice. Mai des întâlnită fiind ansa și raportor.

 Ansa nu prezice ci doar măsoară anumiți parametri, benefici și non benefici sau cum se mai spune, situații, roluri, stări constructive sau distructive în câmpului energetic a unei persoane, a unei relații (personale, profesionale),  proiect, serviciu.  

Acuratețea informațiilor depinde mult de starea operatorului care se mai numește starea ready, și capacitatea de concentrare, care depind mult de starea și nivelul vibrațional și energetic al operatorul radiestezic. 

Ce informații putem afla prin radiestezie ? 

Prin măsurători poți obține o radiografie energetică personală, sau și asupra unei situații, relații, meserii, proiect, afaceri, etc.  Se poate evalua tarea de sănătate și vitalitate, beneficitatea unor acțiuni pe care vrea să le intreprindă persoana (relații, job, casa, loc, afacere)

În a lua anumite decizii importante mulți apelează la radiestezie. Totodata tind să subliniez că măsurătorile sunt puncte de repere, care împreună cu intuitia și vocea sufetului iti pot aduce rezultatul dorit și potrivit momentului. 

Câțiva parametri de bază :

DH – lumina interioară, radianța personală. Acea strălucire care la unii se notează liber la alții aproape că lipsește, observată fiind prin culoarea pielii, strălucirea feții. Fiind cu o lumină interioară mai mare persoana este mai puțin predispusă la boli, procesul de insanătoșire este mai rapid. Este ca sistemul imunitar. Specialiștii spun ca pe o scală de la 1 la 100, -> 81% se crede a fi cea mai bună. 

EBF – Energia benefică fundamentală. EBF- a unui loc, casă, meserie,  relație, persoană, acțiune ( călătorie, job, proiect nou, căsătorie). EBF de perspectivă ( pe un anumit termen) 

Starea de sănătate (fizică, emoțional, mentală) 

Starea energetică a chakrelor și biocâmpurilor

Compatibilitatea   meseria, loc, proiect, relații (profesionale, personale ) Identificarea relațiilor karmice și starea lor. 

Capacitatea de iubire, de invățare, de iertare, etc. 

RVD – realizarea voii divine în acțiuni, relații, servicii, perspective de viitor. 

Multe altele de acest gen, care pe parcurs le pot prezenta dacă trezește interes. 

Doritorii care își doresc o radiografie personală, citiri radiestezice, se pot înscrie cu un mesaj în privat sau scrie la adresa de email : dogarulora@gmail.com

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.