Picături magice ale naturii.

Natura-izvorul tămăduirii sufletești !!!
E important să ne prețuim și respectăm gazda unde ne trăim viața.

Planeta Pământ și natura ei – e labirintul magic pe care începem mai mult să-l înțelegem după ce ni s-a limitat contactul cu ea.
Este unu dintre cei mai înțelepți Maeștri vindecători !

Pilula fericirii pe care mintea omului o caută prin lume, ea stând la un pas distanță de noi.

Personal am început a cunoaște natura pe când mergem „pe deal” copilă fiind pentru a lucra pământul (o buna parte din copilărie așa am petrecut-o, prin țărână) și la grătare, unde timp de o zi mă umpleam de fum, mâncare și o durere de cap de la muzică.

La perioada respectiva asta invățasem, atât au știut sa ne transmită părinții, care și ei asta luase de la ai lor părinți.Da, era cunoscută și partea cu plantele vindecătoare de la bunicile noastre, pe care riscăm să pierdem, tradiția și firul bogatul cu informații, transmis din generație în generație, alunecând sa dăm valoare mai mult industriei farmaceutice.

Eu în ultimii zece ani, dacă am avut de două ori febră. Am evitat pe cât posibil contactul cu medicamentele, mi-am stimulat corpul să-și dezvolte singur anticorpii. Doar când ajungeam la limitele pe care corpul fizic le putea duce, mă adresam medicinei taditionale, și asta a fost cel mult de cinci ori în toți ultimii zece ani.

Am învățat în timp să-mi ascult corpul, urmând un mod cât mai natural și sănătos de viață, inspirata de Mama Natura, și încă mai învăț de la ea.

Lucru în grădina de exemplu, este o detașare de cotidian și social media de care dacă nu știi cum sa filtrezi informația, devine toxica pentru creier. Statul în natura este dusul de aur, vindecător de griji și gânduri ce zumzăie ca muștele prin minte. Plimbarea în aer, ciripitul păsărilor nu doar compensează pastile farmaceutice, dar face și plinul energetic pe un timp îndelungat.

Ori de câte ori simțiți durerea de cap, frământări, emoții neeliberate, mergeți în natură, opriți celularul, și doar respirați, permiteți Mamei Natura să va elibereze de tot ce vă trage în jos.

Avem la îndemână și trăim într-un labirint magic- Natural.
E timpul să înțelegem, mai bine și profund importanța ei, mai ales acum, cu situația globală, care ne-a scuturat ca pe niște copii neascultători ai acestei planete.

🤍🕉☘️

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.