Ce este protecția și de ce o dorim ?

on

Este o apărare a efectului temerii de a fi atacați. Atacul se întâmplă dacă credem și permitem ca el sa se întâmple. 

Cea mai bună protecție pentru mine este menținerea vibrațiilor la un nivel cât mai ridicat. Până reușim a ne ridica și menține nivelul vibrațional la cel mai înalt posibil nivel pentru fiecare, vom căuta protecție. 

Pentru început este ca un suport pentru noi, și este potrivit, important însă, este ca acest mod de apărare sa diminueze în timp ce ne ridicăm vibratile, de nu, pe măsură ce ne ridicăm frecvența energetică atragem și atacatorii pe măsură. Pe acesta linie de creație pana la androgin este polaritatea, deci, pe cât de sus te ridici vibrațional energetic pe partea de lumină și nu ai integrat percepția privitor la dualitate și partea de întuneric, vor exista fisuri, locuri de parcare le mai numesc eu în câmpurile tale – aura ta, ce vor atrage calata extremă energetică. Aici se observă legătură cu principiu dualității, si dacă încă nu s-a integrat conștient ca binele și răul doar există, și diferența o face atitudinea și reacția la aceste aspecte, se confrunta mereu în o bătălie a creației. 

Binele și răul face parte din toată paleta Creației Divine. Da, suntem, trăim într-o realitate duală, asta pâna vom accepta și integra acest principiu din perspectiva observatorului, martorului interior. 

 Avem dreptul liberului arbitru pe care e important sa îl folosim cât mai conștient în viață zilnică, pentru care și principiu dualității ne ajuta. El de fapt ne ajutaă să alegem dintre distructiv (rău) și constructiv (bine). Și dacă privim din această perspectivă și acceptăm  ca rău este distructiv, involuției  și binele fiind ca ceva constructiv, ascensiune și evoluție, atunci puterea care o acordăm atacului și protecției va diminua considerabil, înțelegând ca protecția față de involuție nu prea are sens. Alegând aspectele, zonele și oamenii cu care facem ceva ceva constructiv, evoluând pe partea de lumina și nu întuneric, automat legea rezonanței iei va face lucrarea și va aduce în față doar pe cei cu care rezonăm. 

Da, trăim intr-o paleta de energii de diferite vibrații, și dacă ne amintim mai des ca avem dreptul de a alege unde, cum, cu cine și cât să fim prin preajmă, vom înțelege și învață sa ne respectăm spațiul și limitele până unde permitem să intervină careva prezente sau entități care sa perturbe liniștea.

Cea mai potrivită protecție cred este, curățarea și menținerea spațiului și limitelor personale. Disciplina îngrijirii de sine e o munca constantă, însă, îndepărtează nu doar teama de atac, ci dezvoltă încrederea de sine, siguranță și detașarea de paleta mai umbrită din univers, fiind numit întuneric și toate manifestrările lor. 

Vreau sa subliniez referitor la detașarea sau non răspunsul întunericului, umbrelor și creaturilor lor nu înseamnă un capul plecat în jos ci refuzul de a colabora cu ei. Non reacționarea la toata negativitatea înseamnă dsefapt un răspuns clar a refuzului de a juca distructiv(rău).

Disciplina: menținerea curățeniei personale și a spațiului unde lucram, locuim. Mai mult și cel mai important este menținerea curățeniei în gânduri, emoții, relații, ceea ce va duce la o schimbare de paradigmă, asta ducând efecte și în viață. Meditațiile și rugaciunile ajută mentalul și emoțiile, însa, acțiunea și practica constantă a informațiilor descoperite pe diferite canale care rezonează cu interiorul face cea mai mare diferența în propria realitate ce tine nu doar de protecție ci de materializarea viselor, obiectivelor dorite. 

Lora Dogaru

Publicitate

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Bucur spune:

  Mulțumesc Lora! 💜🙏💛

  Apreciat de 1 persoană

  1. Life Design spune:

   Cu drag spre folos ! 🕉

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.