Schimbarea vibratiilor prin recunostinta.

on

Cateva cuvinte despre schimbarea si ridicarea propriei vibratiilor din perspectiva mea.


Sunt multe modaliatati înschimbarea/ ridicarea vibratiei, prin meditatii, prin respiratie constienta, ..etc. Insa cea mai inaltătoare modalitate cred este cea prin Recunoștință , eu cel putin prin ea simt cea mai rapida modalitate de schimbare si ridicare a vibratililor. Conteaza mult starea din care suntem recunoscatori. Am auzit de multi ani în urma ca recunostinta ma va schimba, si toate tentativele mele de a zambi cerului si copacilor nu mi-a adus schimbarea dorita atunci. Si stiu si de ce, o făceam la mod declarativ doar. Nu se lipea de mine zambetul cand mintea imi aprindea beculetul rosu care ducea spre facturi, nevoi, angajamente, etc.

Totusi prin credinta mea profunda in viata și forta divina, ca voi ajunge sa ating acea stare pe care mai apoi s-o aduc in viata mea, am continuat sa caut cele mai mici lucruri pentru care sa fiu recunoscatoare, scriindu-le în jurnalul personal. Mintea era ca un ghem de fire de multe culori, și undeva aproape invizibil era un un fir de culoare mov care abia de se observa, el avand numele de recunostinta, nume dat de mine. Acest fir a prins mai mult contur pe masura ce eu mergeam cu atentia către el si îl alimentam cu lucruri mici( un acoperiș, o mâncare calda, pot vedea, auzi, simți miros, ma pot misca dintr-un punct in altul. Evitand nemtumirile si lipsurile. Ma concentram doar pe ce am la moment nu pe ce imi doresc.) Firul crestea pe masura ce il cultivam, zilnic. Creerul, mintea când vede pe foaie scris face alte conexiuni neuronale, luând lucrurile în serios, perceptibile și nu doar la nivel de ideii. Curios era ca pe masura ce scriam, descopeream si mai multe lucruri de care sa fiu recunoscatoare. De la o zi la alta observam și schimbul de stare. Asa am schimbat/constientizat-materializat multe lucruri prin terapia scrisului pe care o practic de multi ani, tot recomandând-o tuturor cu care lucrez.

Intorcandu-ne la recunostinta.

Cautand sa mulțumești vietiii pentru ceea ce ai, acum la moment, exprimi recunostinta si implinirea ta pentru ceea ce ai. Se stie, primim ceea ce emitem, deci când emiti împlinire împlinire primesti. Aratand ca esti satisfacut pentru ceea ce ai, obținut pana acum(chiar daca mintea vrea mai mult) tu deocamdata multumesti pentru ceea ce ai, simte acea împlinire de moment.

Începe de azi a scrie: – Acum și aici sunt mulțumit pentru: … notând în un caiet, creezi un obicei prin constient aratand ca alegi sa iti schimbi starea si te deschizi catre mai mult. Asa arati ca ai împlinit o etapa, un lucru, urmând sa te deschizi pentru mai mult. Dupa care, pe masura ce obții altceva nou, mulțumesti din nou, aratand ca ai împlinit si din nou arati vietii ca te deschizi pentru si mai mult, si tot asa, constant scoti in evidenta lucrurile pentru care esti multumit, arstand ca chiar dacă mintea vrea mai multe, tu esti stapanul tau și esti respectuos pentru ceea ce ai, multumind vietii. O obisnuinta de cateva minute zilnic schimba aproape instant starea, asta o vei sesiza pe loc.

Practicata constanta devine o obișnuinta, dupa care un mod de viata, ceea ce rezulta ca constient lucrezi in ati schimba vibratile. Schimbul de vibrații duce la alta rezonanta, ceea ce duce catre alte ajutoare atat lumesti cât si ceresti care sa-ti aduca motiv pentru care sa fii și mâine recunoscator vietii.

Esti creator și tu alegi starea în care sa fii, de ce nu ai alege starea constructiva care sa iti schimbe/ridice vibratia ceea ce duce la alta perspectiva de a vedea lucrurile, care te conduce la alt mod de viata, cel pe care îl voiesti azi, deci de azi poti începe.

Cu drag spre folos.

Lora Dogaru

Publicitate

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.