Cum atragem partenerii.

Azi as vrea sa aduc atenție un subiect care este adus mai des in ședințe: cum atrag, cum sa mă conectez cu sufletul pereche, geamăn …etc.


Din experiența de a simți energiile (scanarea energiile când e cerut și necesar) identific o cu totu altă vibrație decât cea pe care persoana ar putea sa o transmită. Este o emisie de tristete, o așteptare constanta, îngrijorarea care uneori poate duce spre disperare. În loc să-și risipească energia în căutări si așteptări, ar fi potrivit de a-și defini întâi ce fel de relații dorește, si cât este dispusă sa investească, care ii sunt limitele si prioritățile. Lista valorilor cu care vine către partener construindu-se relație cu celălat.

Am mai spus, e important a fi atenți pe ce transmitem in jur. Când te trezești ca emiți așteptare puțin probabil ca vei primi curând. Se știe, cea mai scurta cale de a materializa in fizic vine din starea de detasare și recunostinta.
Deci, m-as bucura ca mai mulți dintre cei care sunt in cautare, sa revadă intentile sale.Un exemplu de afirmație constructiva pentru o relație: “ Mi-ar place sa trăiesc împreună cu un suflet potrivit mie în o relație de cuplu -frumoasa, stabilă, perfecta, …,( fiecare alege conform simțurilor sale).”

~Unu, transmitand prin gânduri căutare, semnifica ca ai un gol. In eter asta se simte: caut..caut… Universul îți raspunde la stare nu la dorinta mentală. In fapt emiți ca ai o parte lipsa în tine și aștepți sa apara cineva care iti va umple golul.

~Doi, cuvintele mi-ar place, te pun în starea de detasare.

~Trei, știi tu oare ce suflet(partener/a) ți se potrivește acum, în acest moment ?! Viața, universul poate pregătește ceva mai adecvat, și din rezistenta care o tot emiți cum și cine ar trebui sa fie, impedici fabulosul care e pregătit pentru tine.


Evitați sa faceți proectii cine și cum ar trebui sa fie, lăsați viață sa va surprindă.
Se știe ca fiece om are atât energie masculină cât și energie feminina. Precum avem copil interior, mai avem și mama și tata interior, respectiv și bărbat și femeie interiora. Da, suntem coplexi. De câte ori v-ați descris pe foia ce fel de femeie si bărbat sunteti. Sa va analizați dintr-o parte ce văd alții la voi ?! Puteți fi surpeinsi câte veți descoperi. Deci înainte de a intra în o relație, favorabil ari fi sa lucrați la femeia și bărbatul interior. E mult mai usor sa corectezi aspectele care mai putin iti pac la tine ca femeie sau/si bărbatul tău interior, decât sa tot aducă viata în fata aspectele care ți le-ai propus ca suflet de corectat prin parteneri/oglinzi care sa te tot butoneze pana înțelegi lecția.
Mereu avem partenerul potrivit în relațiile actuale, ne place sau nu, e o alta poveste.

În viață am identificat doua tipuri de relații, una de suport și lata de corecție.Relația de suport sunt acele relații unde partenerii se completează prin suport și sustnere, scoțând în evidenta unu altuia virtuțile și tot ce ii face sa radieze. A doilea tip de relație este cel de corecție, unde parterul zici ca e făcut si și-a asumat un rol de ati aduce la fileu tot felu de chestii, butonandu-te. Când conștientizezi în ce fel de relații te regăsești, devii mai relaxat, înțelegând de fapt ca acest suflet din fata ta, la un nivel mai înalt și-a asumat ca ii vei vărsa zilnic găleată cu reproșuri, el insa, știind ca astfel te stimuleaza sa te re/modelezi. Aici vreau sa punctez un lucru, când accepți ca ai de lucrat si re/modelat la tine, e superb, insa mereu, mereu, s-o faci cum simți tu ca te reprezintă ca persoana nu modelarea după gustul partenerului


În urma acestor perspective, las câteva cuvinte la întâlnirea a doua suflete (… ), în paranteza completați voi ce suflete pot fi.
“ Ce mult mă bucur sa te resimt, tandrețe floare ce radieziSi eu mă bucur sa te resimt si cât te tandru mirosi si emani spre mineCe dor si dulci îmi sunt aceste clipe ce par o veșnicie, in care doi, în doua universuri ne trăim plenar.Te imbratisez din nou pentru a-ti multumi căci ai ales prin preajma a fi, si oglindi, iubirea din mine cum arata.Te iubesc spunand-o, e ca si cum te recunosc în mine, in spirit și suflet ca parte din Unu ce una suntem.
Ești una cu care mă inspir… esti unu cu care mă respir. Prezenta ta mă hrănește sufletește, atingerea ta mă topește trupește.Mă dezarmează mental si impleteste emoțional. Dansam trupește si ne impltim sufletește. “

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.