Acceptarea de mana cu alegerea.

Totul are un scop, nimic nu-i la intamplare. Chiar daca mintea isi dorește si tot asteapta ca lucrurile sa decurga in o anumita ordine, totul se va intampla asa cum e cel mai potrivit in prezent. Da, alegerile pe care le facem inlfuenteaza mult cursul desfășurării lucrurilor insa oricum totul se asterne cum e cel mai potrivit, caci toate mai au si un scop în spate. Intelepciunea, rezultate experientii prin care ai trecut, ceea ce te lefuieste, definește ca adevărata esenta.
Evita sa fortezi anumite lucruri, sau modelezi anumite situatii, presupunand ca asa e cea mai buna cale. Nu ai de unde sti ce doreste ati oferi universul, viata, când iti Inchide anumite usi. Vei constata in timp ca era cea mai buna soltie, și asta o poti intelege in timp.

Ai rabdare cu tine suflet bland, și permite vietii sa ruleze dupa orchestrarea divina, tu amintindu-ti de dreptul tău maret de a alege.

A alege ce este cel mai potrivit și firesc în momentul actual. Alege lucrurile care iei incanta inima, asta extinde si in jurul tau acea stare de bucurie si incantare.
Poti Alege si invata sa accepti persoanele si situatiile pe care nu reusesti a le schimba, chiar dacă nu ești de-acord cu ce fac ele. Nu e în dreptul nostru sa judecam ce fac și cum aleg altii sa isi astearna viata. Tot ce putem face este sa fim noi altfel. Puterea exemplului e miraculoasa. Vei atrage singur, oamenii care vad schimbarea in tine, pentru a iti cere ei povața cum ai facut sa devii astfel.

Lasa lupta cu negativul si umbrele, viata nu-i despre asta. Viata este despre acceptatrea ambilor parti, insa cu cine dansezi în viata ta e alegerea ta, și numai a ta. Lupta cu negativul e ca si cum te-ai bate cu vantul, si asta nu duce nicaieri, doar trecerea timpului pana ajungi sa accepti si existenta opusului, negativul numit in cazu dat. Traim in o realitate duala. Pana vom accepta ca exista si parti existente mai putin placute in realitatea noastră, ne vom bate cu ele ca cu vântul. La un anumit moment cand ajungi sa accepti si acesta latura umbrita a realitatii, lucrurile se vor relaxa.

A nu se confunda acceptarea cu compromisul. Acceptarea vine din intelegerea, constientizarea faptului ca traim în realitate duala, plus-iminus, alb-negru, rau- bun, tu insa poți alege sa refuzi a permite sa ti se încalce atat liberul arbitru cat si mintea cu sufletul.

Totul începe, se pote schimba si se pot sfarsi ca manifestare in interiorul nostru. In exterior putem observa doar la ce stadiu suntem slefuiti.

In aceste zile sa profitam de influenta lunii noi, sa Alegem in a fi altfel, vorbi altfel, actiona altfel.
Ca sa fii auzit de cineva exprima-te din si prin suflet.

~Mergi in interior, intreaba-te ce alegere poti face ca lucrile în viata ta sa decurga asa cum doreste și simte inima ca un firesc !?

~Care ar fi cea mai fireasca actiune ce poate face o directa acum în viata ta !?

~ Ce ai tot amânat de multe ori, stiind ca decizia, actiunea respectiva poate face diferenta in viata ta !? Ai curajul s-o faci acum !

Sa lucram la alegerile noastre care pot face o diferenta.

Pace in case și suflete !


Lora Dogaru.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.