Relația potrivită

on

Cred că perechea perfect potrivită se formează când suntem perfect aliniați cu noi înșine.

Legea rezonanței e implacabilă, și va veni către fiecare ce este cel mai potrivit în momentul prezent. Ce emitem aia atragem.

În cazul în care se dorești a atrage sufletul pereche, persona v visurilor tale, cel mai potrivit ca întâi să fii tu femeia/bărbatul visurilor tale. Doar atunci când te simți împlinit/ă atragi sufletul care să-ți oglindească împlinirea.

Las aici și un mesaj/citat de la o Conștiința Înaltă dragă mie, Adama din Telos

“ Lucru esențial este că intenția relațiilor constă in crearea “unității”, într-o îmbrățișare a experienței Iubirii Divine. De foarte mult timp, în dimensiunea voastră relațiile se bazează pe conștiința dualității. În prezent, dragii mei, ați obosit, datorită acestor tipuri de relații care nu funcționează și nu vă satisfac dorințele inimii.

~Relațiile voastre-majoritatea lor- v-au provocat diferite suferințe și nostalgii. Dar va doriți forte mult să căpătați o înțelegere mai înțeleaptă în ceea ce privește relațiile. Mulți dintre voi descoperă acum realitatea programării distorsionate pe care o aveți despre relații și vă deschideți inimile pentru a echilibra polaritatea feminină cu cea masculină, în ființa voastră.

~ În primul rând, sa fiți conștienți de faptul că totul începe cu voi. “Celălat” este pur și simplu, o oglindă împreună cu care să evoluați și de la care să învățați. Nimeni nu vă paote iubi mai mult decât voi înșivă. Și nici nu puteți iubi pe nimeni altcineva- mă refer la iubirea adevărată – mai mult decât vă iubiți propria persoană. Gândiți-vă bine la acest lucru.

~ Ori de câte ori cauți pe altcineva care ști ofere dragostea pe care numești dispus sa ți-o oferi singur, creezi nevoia.

~ Voi nu personificați echilibru potrivit care să atragă tipul de relații după care tânjiți. Astfel, relația pe care v-o doriți se bazează mai degrabă pe nevoie, decât pe crearea unității. Acest lucru, dragi prieteni nu va ficționa niciodată – sau cel puțin nu pentru prea mult timp. Rețineți că, într-o relație dezechilibrată, ambii parteneri oglindesc unul către celălat aceste dezechilibre: nevoia, simțul de prioritate, așteptările nerealiste, controlul, manipularea și așa mai departe. Cunoaște-ți întreg pomelnic de nemulțumiri referitoare la relațiile din dimensiunea voastră, chiar mai bine decât noi.

~ Ori de câte ori doi oameni sunt împliniți și compleți în sine, echilibrând energia lor feminină și cea masculină, sunt atât de îndrăgostiți de ei înșiși, încât nu mai au nevoie ca altcineva să le satisfacă nevoile emoționale.Ei se simt întregi , Fericiți și norocoși și emană bucuria de a trăi cu, sau fără, partener. Nu simt lipsa de iubire și goliciune interioară pe care o resimt cei care au nevoi și sunt dezechilibrați.

~ Când acest echilibru este realizat, atici și doar atunci, tot ceea ce reprezintă “ EU SUNT” în ființa voastră va lansa chemarea pentru materializarea partenerului potrivit în viața voastră – dar numai în cazul în care aceasta vă este dorința și calea pe care trebuie sa mergeți. Această “uniune Divină” cu sufletul pereche se poate manifesta în viața voastră doar prin intervenția Sinelui vostru Superior”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.