Navigarea prin energii joase.

Salutare prieteni !

Vreau să vă prezint perspectiva mea asupra depașirii, trecerea „blocajelor… greutăților… problemelor… provocări, care mulți etichetează ca „rău”.

În general nu cred că se poate sări peste provocările vieții înțelese ca blocaje, obstacole, probleme …etc. A trece peste ele e ca și cum le-ai pune după ușă sau sub preș.

Puterea nu reprezintă în a lupta cu ele, și nici ignoranța totală, ci acceptarea că există și prin Liberul Arbitru, peste care nimeni nu poate trece, și alegerea de a trece prin, „greutăți..probleme…provocări, exprimând propria rezonanță, propria lumină, propriul discernământ. Orice provocare vine să scoată la lumină esența fiecăruia din noi. La prima vedere pare ceva tensionat și noduroase treptele, însă prin deznodământul lor ne descoperim și împuternicim ființa.

Odată ce conștientizăm ce trăim într-un Univers multidimensional și înotăm într-un ocean energetic de la cel mai de jos până la cel mai înalt nivel, probabil am naviga mai detașat și cu înțelepciune prin energii.

Ce sunt energii de vibrații înalte cred că fiecare le-a simțit, fiind în acele stări de bucurie, pace, beatitudine și libertate lăuntrică.

Ce sunt energiile de vibrații joase din perspectiva mea. Orice ce dă o stare de angaosă, tensiune, constrângere, limitarea manifestării propriei voința, opinii, vinovătie, rușine, milă, neputință, ura, suferința …. toate aceste zone cu astfel de ingrediente conțin energie de vibrație joasă.

Traim în o lume a dualității, știm deja asta , totuși încă, nu toți își amintesc, sau dezvoltat bine discernământul în a înțelege că binele și răul sunt DOAR energii, precum sunt culorile: alb și negru, timpul: zi și noapte, trecut și viitor, polii: masculin și feminin. Toate astea doar sunt, suntem deja familiarizați cu ziua și noapte, reușim să discernem ziua de noapte fără să ne implicam emotional atât de mult, cred deja e timpul să învățași practica de a privi cu detașare și la ce e „rău” și la ce e „bine”, înaintând pe rezonanță, adică cu ce rezonează interiorul, acel barometru interior, pe care îl aduc in atenție mereu. El ne este cel mai fabulos ghid când îl ascultăm.

Puteți întreba ; ” De ce să mă uit la bine cu detașare ?” Pentru că uneori ceea ce e bine pentru noi, poate fi rău pentru alții. Ceea ce funcționează bine la o persoana poate să nu funcționeze alteia.

La Exprimarea propriei unicității se pare că e de lucrat cel mai mult, aici ne avem nodurile,i în libertatea exprimării și manifestării propriei ființe.

Prin urmare, ocolirea tututor situațiilor, relațiilor, împrejurărilor cu energii de vibrații joase, e mai degrabă neacceptarea Universului multidimensional în care trăim, supărați fiind că trăim în o multitudine de energii de diferite vibrații – care mai joase, care mai înalte, unele mai distrugătoare, altele binefăcătoare. E ca și cum am fi intr-o pădure cu toate speciile de arbori, și ne-am supăra judecând o anumită categorie de arbori. Am spus-o metaforic, pentru a privi ca un observator asupra „binelui și râului „. Pentru a conștientiza că sunt energii și doar atât, arătand cu degetul că „răul” distruge, nu va schimba nici mersul lui, și nici distrugerea. Doar amplificarea „binelui”, în cazul in care se rezonează cu „binele” poate produce o schimbare. Cei ce rezonează cu „răul” ajută la amplificarea acelor energii de joasa vrevență, așa numitul „rău”, și cei ce rezonează cu „binele” mereu amplifică binele. Arborii prin puieți se extind și amplifică nu prin bătaia frunzelor dintre copaci.

E simplu, însă totodata cere atenția proprie, căci știm că energia merge acolo unde se duce atenția și concentrarea proprie.

Deci, trecerea sau depășirea obstacolelor, blocajelor, problemelor… înțelept ar fi să fie făcută, trecând prin provocările vieții. Anume trecerea prin ele ne împuternicește ființa, asta e și frumusețea dobândirii înțelepciunii, parcurgerea prin provacarile propriei realității

Pace, lumina, bucurie !!!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.