Terapii energetice

on

Deschid mai larg sanctuarul personal, oferindu-mi serviciile prin ședințele terapiilor energetice și Coaching Spiritual.

Școlile, cursurile naționale și internaționale de InfoEnergetică, Radiestezie, Coaching, Mentorat, Bowen și Ascensionarea subtilă, îmi conturează harul ce se vrea pus în serviciul celorlalți, după ani de cercetări și șlefuire prin practică și spiritualitate aplicată.

Pe lângă sesiuni de Coaching, aduc spre cunoaștere și serviciile de Terapii energetice, la care nu am avut un vis anume de a le face, însă feedback-ul persoanelor care au beneficiat de ele, m-au încurajat să fac cunoscuta și această activitate a mea.

Câte ceva despre terapiile energetice de curățare.

Se știe că ființa umană are 7 corpuri, pe lângă corpul

~ fizic, cu care suntem familiarizați, mai avem și alte corpuri;

~ eteric(vital) unde sunt situate chakrele și biocâmpurile. Biocâmpurile sunt centri energetici asociați chakrelor, pe unde pătrunde energiile din univers, ca o interfața.

~ astral (emoțional) unde stau și de unde se manifestă toate stările, emoțiile.

~ mental, unde rulează mintea cu toate programele, tiparele convingerile și are strânsă legătura cu cel emoțional. Doar mintea poate controla emoțiile și niciodată invers.

~ cauzal (Karmic), acumulările consecințelor faptelor noastre. Asta defapt e karma, nicidecum ceva bătut în cui, și de care se fuge. Când ne asumăm lucruri, responsabilitate asupra faptelor, iertând prin înțelegere/ înțelepciune se poate spune că se arde/anihilează din karmă.

~ spiritual (Budic)

~ atmic (Dumnezesc)

Pe toate le conținem, și pe măsura ce evoluăm le descoperim și manifestăm până ajungem înapoi una cu Creatorul să fim.

Până acolo e cale, suntem aici, unde ne descoperim, experimentăm, manifestăm, fiecare in ritmul său, inspirându-ne unul de la altul.

Introducerea despre corpurile subtile, e pentru a face o ideie mai clară ce conțin capurile subtile pe lângă chakre cu care suntem mai familiarizați.

Terapiile energetice a câmpurilor subtile presupune ancorare a anumitor energii, conștiințe înalte de lumină specialitate în curățare și vindecare spre a curăța și a menține/proteja in timp câmpurile subtile ale persoanei care solicită lucrarea.

Tipurile de ședințe/terapii energetice:

  Curățare (curățare de reziduri Informaționale și energii nebenefice care nu mai sunt potivite, de programe și tipare, amprente Informaționale distrugătoare, etc.
  Refacerea matricei Informaționale a organelor, sistemelor, aparatelor, structurilor. Reintegrarea corpurilor la toate nivelurile, începând de la cel fizic, mental-rațional, emoțional-spiritual.
  Optimiszarea. Amplificarea și energizarea acelor aspecte interioare, capacitați și abilitati, care pot servi de bun augur, la trecerea unui examen, test, interviuri, întâlniri de afaceri importante.
  Meditațiie ghidată- în obținerea unei clarități asupra unei situații actuale unde se cere de luat decizii importante. Claritate asupra parcursului personal al vieții.
 • Oricare ar fi tipul de ședință dorit, primul pas in aceste terpii începe cu o bază, elemente cheie, care sunt
 • 1. Citirea radiestezică, indentificarea anumitor afecțiuni dacă exista in câmpurile subtile, corpuri , chakre și biocampur. Măsurătoarea unor parametri ca de exemplu:
  • ~ parametru luminic
   ~ echilibru dinte Yin și Yang
   ~ puterea credinței
   ~ orgoliu
   ~ vinovăția
   ~ relații karmice
   ~ capacitați( învățare, rezistența, etc)

  2. Consultația cu explicațiile și clarității asupra scanării câmpurilor. (40 min

  3. Ședința energetică de curățare (30min)

  ( Ședințele se fac și online, de la distanța)

  Programările se fac pe adresa: dogarulora@gmail.com

  Pace și Bucurie!!!

  Dogaru Lora


  Lasă un răspuns

  Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google

  Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  Conectare la %s

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.