Să onorăm Binecuvântarea

Dumnezeu ne-a dat cuvântul.

In spatele unui cuvânt stă o putere, puterea cu care suntem binecununați și binecuvântați de sursa celestă. Această putere a cuvântului omul are alegerea cum s-o împărtășească prin intenție.

Intenția cuvântului poate fi diferită la nivel energetic când este trimisă prin gura celui ce o spune. În interiorul ființei stă generatorul și cel ce decide ce energie va scoate prin alegerea cuvântului care va fi scos.

De câte ori ne-am oprit măcar un minut și prin Sfântul nostru Obsrrvator să ne observăm ce emitem prin cuvinte, și ce energie emit ceilalți ?!

Inerția de a vorbi de dragul vorbitului ne îndepărtează de la puterea miraculoasa care o tot pândind a fi înafara noastră. Izvorul cu Potențial lăuntric din care scotem permanent energie transmițându-se înafara noastră.

Artizanatul cu toate necesare sunt deja la dispoziția noastră. Înțelegerea profunda a acestui fapt poate schimba multe perspective și abordări in cazurile când ne trezim în dialog cu cineva care scoate afară din el nemulțumiri, frustrări, regrete, furie și ură prin cuvintele sale. Acest fapt ne arată cât de tare sufletul sau urlă de suferința acumulată din viață și din alte vieți chiar care a venit aici a și-o vindeca și încă nu a cunoscut adevărata Sursă interiora care-i poate vindecă rănile.

Deci, nu ajutam cu nimic celui care scoate pe gură cuvinte ce conțin energii urâte, doar dacă alegem să menținem și noi acele energii de frecveță joasă încununându-ne cu el în dialog reactionand cu acelaș tipar de cuvinte urâte.

Suntem înzestrați si Binecuvântați să facem schimbul de energii interioare. Să schimbăm intenția către cei care își revarsă suferința. Întelegând că suferința lor nu are nimic deaface cu noi. Să schimbăm cuvintele sau mai bine evităm să le spunem când suntem provocați într-un dialog cu cineva care-și revarsă mânia, ura și furia.

Evitând reacția sau chiar și răspunsuri la astfel de dialoguri ne manifestam Binecuvântarea de a încheia un schimb de energii de frecvențe joase la care am fost invitați de interlocutor care nu face decât să-și arate suferința care atârnă de el și încă nu a găsit cum să se vindece.

Suntem binecuvântați să putem Binecuvânta prin puterea cuvântului.

Să ne onorăm acest dar și har- Binecuvatarea !!

L .D

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.