Unealta Păcii

De azi, aleg să fiu unealta Păcii tale ta Doamne !!! Aleg să văd iubirea în ură, din milă, neputință și suferință.

Probabil ve-ți spune că acolo nu-i iubire, eu spun că este, este, în străfundul ființei care e plină de răni și urlă de durere răbufnirea fiindu-i ura.

Însă, e doar ura pe propria sa neputință – închisoarea minții, care încă, nu-și poate accepta rănile, asuma măștile și înainta prin revendicarea dreptul la libera sa exprimare.

Vulnerabilitatea e baza propriei puterii. Asumarea ei înseamnă exprimarea dorinței de a înainta, de a păsi din umbre cu curaj și perseverenta și inevitabil apare și susținerea ce vine dincolo de timp și spațiu.

Acea susținere e defapt trezirea puterii tale ce se întrezărește de pe o poartă atemporala, lineară, de eoni de ani ce așteaptă latent în tine să-i apuci clanța și să o deschizi lăsând puritatea și iubirea să se reverse ca o cascadă peste ființa ta, să-i permiti sa te penetreze prin fiecare corp, celula, por și extindă in exterior, manifestându-se plenar și complet după voința sufletului. Și asta tot e o alegere dacă vrei. Alegere să crezi in tine ca deții deja tot și rămâne să deschizi clanța lăsându-ți iubirea să lumineze spre exterior.

Cum ne manifestăm, ține de alegerea noastră in fiecare moment.

Nu datorezi nimic nimănui. Tot ce faci, faci ca așa vrei. Și nu exista un alt motiv.

Ura, furia, suferința, vinctizarea e tot o alegere, precum și iubirea, pacea, Armonia e o alegere.

A sta în necunoaștere e o alegere precum și a cultiva cunoașterea si iubirea de sine care mai apoi s-o lași a se manifesta in exterior la fel e o alegere.

A cunoaște și cultiva iubirea cere disciplina și perseverență. A sta în neputința, milă si suferința la fel e o alegere, și ambele fac parte și își au rostul în Univers. Nu noi suntem in a decide ce e bine și ce e rău in Univers. Noi avem dreptul la Alegere cu ce co-creăm și cum ne manifestăm.

Trăim în realitate duală, ele sunt pentru a face diferența și alege ce vrea spiritul să experimenteze. Când cineva alege să se chinuie, victimizeze, înfurie și plângă pe neputința sa, tot ce putem este să-i acceptăm experiența, și ține de alegerea noastră dacă i-o menținem vie aceasta alegere a sa, sau, privim cu compasiune, cu înțelegerea că e doar alegerea spiritului său de a experimenta, pentru a învață niște lucruri, dacă reușește in asta viață.

Alegând să fiu unealta Păcii, aleg să nu mai mențin frecvențele joase ce le observ a se revarsă in exterior. Privesc cu Detașare și compasiune către cealaltă persoană, respectându-i liberul arbitru și unicitatea în experiența ce o alege spiritul său.

Alegând sa mențin fermă poziția de iubire și compasiune către celălalt, toată densitatea urii care o răsfrânge în exterior nu va avea de ce se alipi, și se va evapora în neant. În altă ordine de idei, tot ce nu-i iubire și nu rzoneza la ce eu ofer va lua alt drum, căci obloanele templului meu sacru sunt deschise și emană pace și iubire.

Larisa-Lora Dogaru

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.