Alegerea luminii

E mult răspândit faptul de a alege doar lumina.

Mai puține detalii însă, asupra procesului în sine.

Împărtășesc viziunea mea de moment, o perspectivă, un mod de abordare, poate face sens cuiva.

Plecând de la ideia că eu conțin nu doar lumina ci și întuneric, (rai și iad) adică, ele fiind toate lucrurile plăcute și mai puțin plăcute din interiorul meu, înseamnă că accept că conțin și părți din întuneric , umbre, și părți din lumină acele zone ce radiază sclipirile esenței mele, din sufletul meu. În alta ordine de idei accept conținutul ființei mele și cu umbre(iad) și lumini (rai)

Am ales cuvintele iad și rai, pentru a detensiona atitudinea față de ele. Iadul și raiul e aici pe pământ, și asta e de înțeles.

Cere curaj, acceptarea de sine ca fiind imprefecți, recunoașterea propriilor greșeli, și că conținem mai mult sau mai puțin vibrații, atât joase cât și înalte (iad și rai). E un pas mai greoi acceptarea propriului întuneric, însă, odată făcut realizăm ca pe ceva fires, căci mereu învățam din experiențe, însemnând că ducem lumina în necunoscut, întuneric.

În procesul cunoașterii de sine, realizezi că ești creatorul propriei realități, deci dacă poți crea poți și decrea.

Descoperi dreptul că poți Alege. Realizând că poți alege, trezești atenția și vigilență asupra a ceea ce gândești, spui, faci. Toate astea cer curajul de a le Accepta și integra în propria ființa. Acceptatrea și înțelegerea acestui fapt aduce la pachet și responsabilitatea a tot ce ești, faci, spui. Acceptatrea mea cu umbre și licăriri divine (iad și rai) deci e și acceptatrea altora cu umbre și licăriri divine (iad și rai). Întelegând că toți învățăm să scoatem raiul din noi, adică lumina care deja este în noi.

Revenind la procesul alegerii.

Acceptarea mea cu propriile umbre și licăriri (iad și rai) ca părți componente din mine, trezește mai mult observatorul din mine fiind atent cui dau atenție, oferind energia mea, căci știm deja, încotro merge atenția, acolo curge și energia.

Să aleg lumina, înseamnă să aleg a extinde raiul din mine, acea parte ce radiază iubire, pace, bucurie, autenticitatea. Totodata acceptând și umbrele, (iadul) căruia eu sunt cea care alege de îi oferă atenție, energie, puterea mea.

Doar atunci când accept că acest întuneric (iad)umbre, ca existență, înțeleg că e doar o zonă existentă din mine, evitând să-l ignor, sau ascunzându-l după diferite măști.

Acceptarea și recunoașterea întunericului , îmi dă relaxare, putere, pentru că înțeleg dreprul la alegere și compasiunea față de mine, automat realizez și compasiunea față de ceilalți, căci și ei la rându lor conțin atât zone umbrite cât și zone luminoase.

Acceptarea întunericului dezvoltă acceptarea de sine, evitând acea lupta cu întunecimea și ignorarea sa, sau și ascunderea imperfecțiuni. Odată și odată ea îmi va veni in față pentru a fi îmbrățișată.

Deci, a alege lumina, înseamnă acceptarea întunericul, aducând lumina în el, în loc de al ignora și evitând de al recunoaște ca parte integrantă din univers.

Conțin ambele părți, și întuneric și lumină, și eu sunt cea care alege cu cine creez, știind și acceptând că și întunericul face parte din mine, doar că pe el l-am acceptat ca ceva existent, atât , căruia eu sunt cea care alege daca îi dau din energia mea.

Nu exista întuneric ci lipsa luminii in întuneric.

Lumina e îmbrățisarea întunericului.

Să extindem raiul din noi ca să-l oglindim și in exterior.

Există doar întuneric sau e lipsa luminii din întuneric ?

Tu cum alegi lumina ?

Lora

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.