Pauza

on

Azi despre acele zilele “bule” cand totul merge invers, sau și momentele butonate de ceilalți care poate au făcut-o neintenționat.

De draga dimineață telefonul se tot bloca la butobare, căștile nu mergeau la discuții, mâna nu mai avea chef să scrie, sau, tot ce scria erau niște prostii și atunci lapsus … Block … semn că e de luat o pauză.

Sincronicitățile mereu ne aduc un mesaj, și fiecare are decodorul propriu interior cum să le înterpreteze.

M-am oprit să înțeleg ce simt, și corpul fizic, emoționalul și mentalul superior vibrau șoptind ~ Azi nu … Azi pas ~

Am anulat toate discuțiile, mi-am făcut un ceai de mușețel și am mers la întâlnirea cu soarele și natura ~ eu cu mine ~

Pauza o aplic și atunci când mă butonează cineva pe programele sensibile, și în loc să reacționez spunând ceva ce pot regreta după, mă retrag, și spun: “revenim la discuție peste cinci minute “ -asta mi-a ajutat foarte mult in relația cu fiica, evitând să vărs stările mele necontrolate, ea neștiind cum să le gestioneze. Funcționează perfect.

Deseori evităm să refuzăm celorlalți, ca să nu-i supăram, să-i dezamăgim… sau să ne arătăm imaginea de om disciplinat, să fie normalitatea – “ca lumea” …etc. Și mai puține ori ne întrebăm: dar oare eu pot…? eu am starea pentru a îndeplini solicitările..?

Așa ne trezim epuizați că s-a scurs toată energia, vlăguiți si fără puteri.

Oamenii nu au de unde ști cum ne simți noi, până nu le spunem. Atâta timp cât nu sunt informați de cum ne simțit, că nu avem starea necesară,ei pot să ne creadă un depozit de energie continuă căci nu ne cunosc limitele noastre, și limitele noastre doar noi le putem ști.

E important să ne cunoaștem limitele și să le și spunem, altfel ceilalți nu au cum afla cum ne simțim. Acceptarea din politețe, își pierde șarmul ca mai înainte, acum oamenii simt mai clar ceea ce noi transmitem. Simt stările, or de epuizare ori de radianța, însă in ce stare ne aflăm de noi depinde.

Nu-i nimic gresit să avem o zi nasoală, e doar o zi și trece, starea interioară e tot ce contează. E mare diferența când faci lucrurile cu deschidere, și din inimă și atunci când facem lucruri doar acceptând din politețe.

Să ne permitem să Fim așa cum simțit, uneori mai triști alteori mai vesel, recunoscând ca stari firești, urmărind un echilibru între ele.

Ideia este să evităm să tindem mereu doar la zile sau momente perfecte, ideale, să ne permitem să trăim și pauzele cu emoții mai puțin plăcute. Am observat când le dau voie să se manifeste, e ca și cum aș lăsa bolicinele șampaniei să se liniștească după ce se deschide, ca mai apoi să fie savurată.

Viața e pentru a fi trăită în echilibru și armonie, deci nu-i doar întuneric sau doar lumina, se regăsesc ambele combinate.

Armonie tuturor !!!

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. sticri spune:

  Multumesc Lora! Si eu am zile mai proaste, ma regasesc in acest mesaj care radiaza/transmite o sinceritate debordanta.
  O seara minunata!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Life Design spune:

   Mulțumesc Cristi, o seară liniștita !!

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.