Iubirea e îngredientul magic

Simt că multe încă se integrează în această perioada, însă, aleg să împărtășesc careva din experiențele mele din ultimele zile, în urma gestației a energiilor ce durează de ceva săptămâni.

Plecând de la disciplina discernământul meu zilnic a tiparelor, convingerilor ce-mi crează o stare disconfort, tensiune, angoasă, lucrând cot la cot cu interiorul meu, m-am trezit cu propriile metehne în față. Nu-i pentru întâia oară, însă de data asta ajunsesem în profundul rădacinilor ale programelor din subconștient. Plecând și de la ideia că tot ce vine in față ,vine căci ființa e gata să le fac față, m-am pus pe defrișat interiorul.

Am sesizat vălul separării, l-am cuprins și plâns cu recunoaștință, am realizat că tot și toate se află deja in mine, și chiar de o parte din mine le percepea ca adevărate, conștientul și corpul fizic avea nevoie să le perceapă pentru a le integra mai bine, pentru asta a și somantizat careva dureri în timp scurt, ce după ce am conștientizat cauza profundă a efectelor, durerea mi-a trecut in decurs de 30 min. Da….. Mi-au folosit ceva foi A4, pentru a scri toate programele și legăturile energetice, apoi conștientizarea cu lacrimile spiritului, îmbrățișările cu compasiune și înțelegerea ca tot ce am experimentat m-a ajutat să ajung aici, definind ceea ce sunt. Eu sunt ceea ce sunt !

Și dacă îmi părea că cu astă revelație am rezolvat, nu a fost chiar așa, și au început să mi se arate, să înțeleg/discern ce energii/vibrații/programe/tipare/convingeri….. stă în toate legăturile energetice din relații/situații în viața mea. De aici a început partea interesantă. M-am trezit in fața faptelor, obsevând cum și în ce cercuri mă învârt și ce tipare/rădăcini energetice, hrănesc cu energia mea. Zicând în fața faptelor, mă refer la faptul că eu sunt cea care hrănește acele energii care stau in spatele situațiilor/relațiilor din realitatea mea, deci, eu fac parte din ele, plus ca le mai și alimentez inconștient, deci, dacă ajuns sa fiu conștientă ce alimentez atunci pot și să aleg să nu mai hrănesc acele stringuri ce le simt că-mi provoacă disconfort.

Și aici mi-am întrebat interiorul: cum fac să fie cel mai portivit pentru mine, aliniat fiind la binele tuturor și in acord cu Divinitatea..?

și o voce din străfunduri se aude aproape strigând:

“…. am venit să experimentez Iubirea complet, total și plenar !! iubirea Christică ce vine de la tatăl ceresc din care facem parte și care curge prin mine ….”

Și atunci am înțeles; – inima-mi voiește să explodeze simțind și traind Iubirea prin fiecare por a corpului fizic, să o lase să conducă gândurile, acțiunile și deciziile …, să-mi curgă prin vene…, să se facă simțită prin vibrația cuvintelor, prin acțiuni și fapte, prin mișcări și atingeri, prin tot ce fac, spun, ating, fie ca ating o floare fie că ating inima unui suflet …

Alegând Iubirea ca stăpâna templului meu (corpurilor ființei mele) aleg să schimb, total și complet condimentele prin care să mă manifest.

Și am ales :

Aleg voința sufletului meu, aleg să trăiesc și reprezint Iubirea prin mine.

Asta însemnând să las în spate toate metehnele ce le aveam din astă sau din alte vieți, toate programele, toate credințele, convingerile ce nu mai sunt aliniate la Iubire. Și din nou, am conștientizat o defrișare mare in interiorul meu. Dezrădăcinarea unui patern( mintea mea prin acest cuvânt a descifrat trăirea) Dezrădăcinarea unui pilon cu mai multe rădăcini/tipare energetice.

Mintea mea descria ca o arătură , o afânare a terenului interior cu dezrădăcinarea unpr rădăcini profunde… la care spiritul mi-a răspuns prin lacrimi de eliberare sau și purificare.

Astfel am realizat că încet mă aliniez la iubirea inimii. La iubirea ce vine din sursă din care facem toți parte și care defapt e în noi mereu, din veșnicie până în vesnicie, nouă ne rămâne doar să ne amintim și prin intenție să alegem dacă vrem să ne aliniem la ea.

Alinierea la Iubire e o alegere (eu asta am ales)

Tu la ce condiment din sursă alegi să te aliniezi ..?

Alinierea voinței sufletului cât mai potrivită să ne fie și integrarea noului cât mai lină tuturor.

Am observat că contemplările profunde se integrează mai bine fiind în natură. Azi din nou am făcut “post negru” de la telefon, și am mers să împărtășesc și cu Mama Natură.

Isa’Lora

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.