Reconfigurarea

„Râul curge către mare. Umanitatea se îndreaptă către ceva mai mare ca ea. ” Teilhard Chardin

Cel mai important lucru în perioada de criză este că Umanitatea nu numai că renaște dar evoluează extaordinar de mult

Ne sunt testate bazele. Credințele, dorințele, scopurile, direcțiile…

Tind să cred că omul ajunge să-și pună întrebări doar dacă suferă sau i se gâdilă instinctul de supravețuire. Acum însă , se pare că suntem pregătiți să facem un salt mai sus al evoluției , și ce a fost la sigur nu va mai fi. Un salt al conștiinței care se formează din temelii pe baza energiilor colective ce se formează în timp ce parcurgem acest proces transformațional. Ce va fi, cum va fi, e ca și cum am încerca marea cu degetul. Va fi așa cum ne așternem acum. Aparenta cădere este o pauză, acel Stop ! Ce facem, ce suntem , acum încotr-o o luăm..? Direcția depinde de alegerile noastre, a căror credințe dăm credit și ce scopuri urmăm.

Pe lângă instinctul de supravețuire mai avem și un ghid interior , discernământul. El are nevoie de resetare și reconfigurare . Prin el ne luăm deciziile, facem alegerile acțiunilor de zi cu zi .

Mesajul meu este să vă actualizați discernământul , el fiind motorul principal in aceste vremuri.

Fiecare poate ști ce este cel mai potrivit pentru el in aceste momente. Eu de exemplu aleg să nu mă aliniez la frica care se simte, panica și isteria. Mențin echilibru din poziția neutră. Suntem complexi și fiecare plutește pe undele sale care acum se pare că sunt tulburate. Observ extremele însă aleg să mențin starea neautră privind lucrurile alegând doar cu ce rezonez și-mi conferă o stare de liniște, speranța și stare de optimism real. Aleg să dau credit doar informațiilor care-mi fac bine și sunt potrivite, fac bine în sens că simt și știu că mă ajută dacă fac acea acțiune chiar de nu sunt confortabile știu că mă ajută.

Fiecare dintre noi știe și simte ceea ce îi face bine acum în aceste momente de stat acasă. O simplă întrebare , ce aș face și îmi este sau îmi poate fi de folos dacă fac…? Și răspunsul vine, poate veni și cu percepția ca nu place sau nu convine , însă dacă știți că acel lucru vă face bine atunci restul sunt doar scuze de a nu face . Și asta e o alegere să nu faci ceva ce știi că te ajută sau te va ajuta.

Revenind la discernământ și poziția de neutru . Observ extremele însă dau credit doar cu ce-mi face bine (după cum știți unde pleacă agenția acolo pleacă și emnergia ) deci, eu sunt cea ce aleg cui dau din energie. Ce extreme observ ? -ignoranta , nepăsare totală de tot ce se întâmpla și în partea cealaltă s exagerării -isteria , emfatuarea panicii. Se obsearva de toate culorile și de toate soiurile, însă , mai este și partea de mijloc , echitatea , unde stă respectul unii față de alții. Deci , zi de zi observ toate aceste aspecte , însă, eu, tu , noi suntem cei ce alegem ce credem, ce începem a țese și la cine ne aliniem. Ne aliniem prin ce rezonăm și credem, și aici ne e testarea, examenul , – ce credem ? La ce ne aliniem …? Cui dăm atenția pe unde se scurge energia .?

Să mulțumim pe toți nu va fi posibil . Viteza cu care se întâmpla lucruri se mărește de la o zi la alta . Și dacă până nu demult reușeam a sta lângă cei cu care ne creștea energia și lângă cei ce ne trăgeau în jos de energie, acum lucrurile se amplifica, si omul e determinat să facă alegeri (voi dezvolta acest subiect cu altă ocazie ). Insa fiecare are astefel de situații, oameni in viața sa, ocolo unde lângă unii simți că te extinzi , creezi , crești ca ființa , în schimb lângă alții te simți stors de energii, obosit și deranjânt, căci te trag in jos ( trag in jos căci le oferi susținere energetică ) .

Pace vouă și exersați discernământul !

LoRa

Pentru cei interesați de serviciile mele las adresa de email la care puteți face înscrierea

dogarulora@gmail.com
Lora Dogaru
/ LifeCoch /ACSTH /ICF

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.