Alinierea la schimbare

Oameni dragi, traversăm vremuri ce are rolul să ne schimbe. Circumstanțele exterioare ne forțează să ne oprim pe loc, și să ne îndreptam atenția către noi. Tot „haosul ” dacă îl privim din alta perspectivă are rolu de o resetare globală a paradigmei mentale. E acea oportunitate mult așteptata ce toți o așteptam, acea schimbare care toți și-o doreau, și uite că a venit, da , nu a venit cum ne-am fi dorit noi însă este, și suntem în mijlocul ei. Cancelaria de sus le aranjează ea cel mai potrivit pentru noi.

Cumva și noi ca colectiv contribuim la schimbarea ce a început mai pronunțat din ’87 când a avut loc Convergența armonica , apoi alta etapa prin 2012 și acum din 2019 in coace ne tot propulsează cu viteza din ce in ce mai mare la schimbări .

Ce este schimbarea ..?după mine e o trecere dintr-o etapă în alta , de la un capitol la altul , de la o ideie la alta , de la o gândire la alta, e că și cum ai trece de la o haina la alta.

Tot ce se întâmplă în jur e resetare la nivel global . Suntem testați la ce gândim , la ce alegem și spre ce alegem să mergem.

Eu personal mă aflu în centrul unui focar, așa numit, al pandemiei. Panica și frica este in jur, însă eu aleg să nu mă aliniez la ea, adică să nu privesc știri ce hrănesc starea de frica, nu dau atenția și nici nu împărtășesc toate informațiile false și ele sunt destule( fiecare le simte prin propriul barometru interior). Știu că există, însă nu le dau atenție. Telecomanda la propriu dar și la figurat adică liberă alegere la ce să dau atenție îmi aparține.

Mesajul meu este :Îngrijiți-vă personal pe voi și pe cei apropiați. Dacă până acum mulți se plângeau că nu au timp pentru ei înșiși , uite ce prilej minunat . Igiena și imunitatea să stea în capul mesei nu știrile de viruși.

Îngrijirea fizica – așa mai învățam să ne iubim corpul -vehiculul unde traește și experimentează spiritul .

Îngrijirea emoțională- urmați informațiile și oamenii care vă oferă stare de încredere și optimism. Noi suntem cei ce alegem cui și pe cine să onorăm cu energia noastră , alegeți cu atenție cui oferiți și cu ce vă hrăniți emoțiile.

Îngrijirea mentală – pai, ce prilej bun acum ca stăm acasă să ne punem pe foaie tot ce am realizat până acum,dorințele , aspirațiile . Și nu în ultimul rând să fim recunoscători pentru tot ce avem, recunoștința ridică cel mai repede vibrațiile.

Eu mă bucur că Planeta respiră și ea puțin , noi fiind constrânși a sta acasă. Eu mă bucur să văd cum oamenii își amintesc de hobby-uri vechi dezvoltând și trezindu-și aspectul creativ .Au mai mult timp cu familiila , cu copii , își amintesc de cei apropiați și se sună mai des.

Să învățam a privi dincolo de culise . Căci de morți.., până acum au mai murit și de alte boli și epidemii , și nimeni nu-i punea pe prima știre, apoi nimeni nu moare înainte de când îi este timpul. Însă dacă sunt care cred în drobul de sare , acolo e o altă poveste , și rămâne doar de trimis gânduri bune către ei .

Nu vă duceți după fenta. Nu vă lăsați absorbiți 24/24 de ceea ce vă stoarce de energie . Să fim informați da , însă nu scufundați în toate detaliile care vă fac doar să pierdeți timp și energie . Informați-vă scurt și atât .

E examen global și cum îl trecem depinde prin ce alegem să înaintam , de ce anume ne inspirăm ca să înaintăm. Cu ce gânduri și la ce trăiri ne aliniem pentru a înainta .

„Înțeleptul își duce Steaua , ignorantul este condus de ea”

LoRa

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. sticri spune:

    Multumesc Lora pentru acest articol care este practic o radiografie a situaţiei actuale de pe planetă. Îmi doresc ca să fie citit şi înțeles de cât mai mulți oameni.
    O seară bună!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.