Provocarea

on

„Greu” e doar o percepție a minții , „greu” pentru mine este egal cu Zero. Zero e zona neutră , deci l-am trimis de unde a și venit. A devenit neurtu, pentru mine n-are nici o însemnătate, e gol ca vibrație , a murit acum în aceste momente. Greu e doar un curânt … căruia îi mulțumesc că m-a învățat sa-l depășesc , și de azi aleg să nu-l mai mențin ca vibrație , parte din colectiv. În rest cuvântu „greu” pentru mine de azi e doar o istorie, dintr-un capitol al vieții mele .

Alegeți-vă vibrațiile ce care plătiți în aceste zile de schimbări și testări majore . Aveți telecomanda la voi , puteți să va schimbăți atenția acolo unde e constructiv, optimism și vă ajută benefic. Atenție și vigilență la propriile voastre corpuri , igiena și creșterea imunității fizice emoționale ,mentale , să stea în capul mesei . Ascultați-vă intuiția și mergeți acolo unde vedeți o Luminița și vedeți cum vă simțiti , dacă vă conferă o stare de Pace și optimism agățați-vă de acel loc. Faceți meditații și filtrați , filtrați , filtrați … da de trei ori filtrați informația care vă vine în atenție . Dacă vă induce panica și frică , schimbați , căutați altceva , nu găsiți , aveți un suflet , intuiția și inima , vorbiți voi cu voi , și urmați acea stare interioară care va sugerează unde este optimism .. urmați-vă lumina , deveniți flexibili. Nimic nu-i ca sa nu fie rezolvat sau schimbat .Totul se transforma . Toate sunt doar provocări prin care toți cei de aici suntem gata să le facem față. Și știți asta în interiorul vostru . La toată Provocarea asta globală întrebarea nu se pune dacă vom trece, ci Cum vom trece .

“Nu specia care este cea mai puternica supravețuiște, și nici aceea care este mai inteligentă, ci aceea care se adaptează cel mai bine la schimbare “

—Darwin

Pace în sufletele și casele voastre !

LoRa

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.