Să ne unim prin lumina sufletelor noastre

” Dragilor, am intrat în săptămâna cheie în care avem nevoie să depășim pragul critic în ce privește întregul conflict dintre om și natură. Această pandemie este materializarea acestui conflict pe care îl purtăm în suflet și în corp. Este nevoie de o reconciliere generală; trup, suflet și spirit, de asemenea e necesar să ne iertăm reciproc așa cum ne-a învățat Hristos în rugăciunea Tatăl nostru. De asemenea, Zalmoxis ne-a explicat că nu putem vindeca partea dacă nu ținem cont de întreg. Suntem cu toții o mare ființă în inima divinității. Avem nevoie de unitate. E nevoie să face front unit în fața oricărui conflict interior sau exterior centrului nostru spiritual. E nevoie să fim disciplinați. Să dăm energie luminoasă tuturor și în special celor din linia întâi, cu precădere celor ce se sacrifică la datorie și în special celor ce și-au asumat o responsabilitate: autorități competente, sisteme de organizare, medici, asistenți, terapeuți, etc. Dragilor, vă propun ca la ora 18,00 ora României să dedicăm 5 minute în care să fim cu toții uniți și să promovăm această reconciliere generală. Să dedicăm un minut de tăcere celor ce au părăsit planul fizic, să medităm asupra luminii iertării și să dăm o mare îmbrățișare României, apoi Europei și întregii Planete, aprinzând dacă putem o lumânare. Să fim uniți cei sănătoși cu cei izolați la domiciliu și cu cei în carantină sau în terapia intensivă.. Empatic și telepatic să ne rugăm pentru unitate și imunitate, să facem ceea ce trebuie. Din sufletul nostru luminos, să revărsăm asupra tuturor, iubire și armonie. În fața Mamei Pământ suntem o singură mare națiune; POPORUL UMAN ! ”

Vă îmbrățișez pe toți ! O.V. Coșbuc

Să ne unim luminile sufletelor noastre dragilor. Filtrați știrile și fiți vigilenți unde se scurge energia voastră.

LoRa

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Eu sa zic sa ne implicam mai mult in ceea ce conteaza cu adevarat pentru noi si sa ne detasam de ceea ce nu ne imbunatateste in niciun fel calitatea vietii. O zi frumoasa si multe bucurii!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Life Design spune:

   Așa este, detașarea e una din lecțiile ce le învățăm , sau poate integram mai bine acum. Detașarea de tot ce se întâmplă, însă in acelaș timp cu spirit de observatie ce se întâmpla , și cu concentrarea pe ce anume contează cel mai mult în viața fiecăruia dintre noi.

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.