Ce este un virus din perspectivă energetic-spirituală?

on

Bun, hai să vă dau și niște informații factuale, pe care nu le veți găsi nicăieri în lume, pentru public.

Un virus este un organism foarte ”primitiv”, dar care, ca orice parte a viului, are niște structuri. În fiecare celulă umană de exemplu, există la nivel fracționar inteligență și spirit, există corpuri energetice, există centri energetici. Fiecare celulă este o reflectare fracționară în mic a întregului organism.

Prin urmare, virusul care poate fi comparat, teoretic, cu o celulă, are la rândul lui inteligență, și diverse structuri energetic-informaționale. Inclusiv o structură spirituală, care are o anumită frecvență.

Dacă scalăm la 100 nivelul maxim de inteligență al unui virus activ existent pe Terra, nivelul ”coronavirus” este 25. Adică nu foarte inteligent. Spre comparație, nivelul de inteligență al virusului HIV este 95. Foarte inteligent. Nivelul de inteligență al Ebola este 66. Desigur, este o inteligență malefică, din perspectiva noastră, dar inteligență.

V-ați pus vreodată întrebarea ce îl apucă pe virusul ăla să facă ”mutații genetice”, adică să se adapteze la răspunsurile medicinei cu încercările de vaccin? Vorbim despre virusuri în general, cum e cel gripal. Știți care este definiția de DEX a inteligenței? ”INTELIGÉNȚĂ s. f. capacitate a individului de a se adapta la împrejurări noi, de a sesiza relațiile esențiale și de a găsi o ieșire dintr-o anumită situație, de a rezolva probleme noi”. Prin urmare, chiar empiric adaptarea acestor virusuri denotă inteligență, conform definiției inteligenței. Doar că eu pot decela acest lucru în mod direct, pe virus.

Acum, partea spirituală a virusului, echivalentul sufletului / spiritului unei persoane are și el o anumită vibrație și o micro-entitate spirituală care îl locuiește / animă, așa cum un om este animat de un spirit / suflet. La coronavirus acest nivel de vibrație este – 2.3 (minus 2.3). Malefic, dar nu dramatic. la HIV este – 6.5 (minus 6.5). Acolo da maleficitate. La virusul gripal care este ACUM în România, nivelul de maleficitate al micro-entității coordonatoare este – 3.3 (minus 3.3) adică mult mai malefic.

Acum, ce se întâmplă de fapt când un virus pătrunde în organism? Este un fel de ”posedare” a celulei umane de către un spirit malefic, conținut în virus. Există posibile soluții terapeutice subtile, energetic-informaționale. În lipsă de altceva din partea medicinei, există. Cu condiția să ai o pregătire subtilă corespunzătoare, o vibrație și o energie de un anumit nivel.

La diverse: medicina nu ”omoară” nici un virus, nu au soluții de anihilare a virusului. Vaccinul nu omoară virusul, să ne înțelegem. Vaccinul fortează organismul, expunându-l la o formă slabă a viruslui, să genereze anticorpi specifici, după care proprii noștri anticorpi omoară virusul, în fazele incipiente, de accea vaccinarea este eficientă doar INAINTE de contaminare, și doar vață de tulpina cu care ai fost vaccinat și pentru care corpul a generat anticorpi. Deci soluția este tot sistemul nostru imunitar. SINGURA soluție.

Cum ai un sistem imunitar puternic? Fizic având un stil de viață sănătos, cu hidratare, mișcare, hrană de calitate cu vitamine și minerale. Energetic, trăind în lumină și iubire, eliminând stresul din viața ta, trăind opus fricilor. Cu cât trăiești mai mult la nivel de frică, cu atât imunitatea scade. Prin urmare, ăștia cu isteria lor doar scad imunitatea omenilor, inducându-le frică.

RA – „School of Light” Teacher

Sursa: Alexandru Răducanu, fondator Canal 33

LoRa

6 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Maria Daniela spune:

  Multumesc pentru selectarea unui articol care contine informatii foarte interesante !

  Apreciat de 1 persoană

  1. Life Design spune:

   Spre folos Maria Daniela . Să ne fie tuturor utile informațiile ce le accesăm.

   Apreciat de 1 persoană

 2. Andrei Venczel spune:

  Oamenii în general uită de memoria sufletului acolo unde se înmagazinează lucrurile minunate și atunci când ne merge bine și suntem fericiți totul este bine și nu sunt boli, dar de îndată ce intervine o piedică sau o ploaie de lucruri mai puțin fericite in viața noastră ajungem să ne facem rău prin propriul nostru liber albitru….pentru ca uitam sa ne deconectăm la lumina sufletului! Mulțumim pentru acest minunat articol!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Life Design spune:

   Cu drag spre folos, și la cât mai mare deschidere a sufletelor !!!

   Apreciază

 3. Georgeta Moga spune:

  Foarte interesant articol !

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.