Liniștea

Am înțeles că faptele mele sunt cele mai bune convingeri.Când ai destule argumente și-ți place ceea ce faci nu ai nevoie să-ți explici faptele,doar faci, căci faci ceea ce-ți place.

Plăcerea, iubirea nu are nevoie să se exprime, ea doar este. Liniștea,starea de bine nu va căuta a convinge mintea rațională de a se liniști pentru a înțelege ce înseamnă liniște, căci vine din inimă, și inima dăruiește fără explicații. Acceptă tot ce vine din profundul inimii și iubește tot ceea ce este așa cum este, fără a modifica ceva, doar accepta a fi posibil. De aia liniștea e și cu răbdarea de mână, lăsând mintea a se învârti limitându-se în bula sa de confort..până nu mai poate și se abandonează necunoscutului..și ce să vezi, necunoscutul nu-i atât de negru precum părea, ba e chiar un prag mai sus. Pragul de sus nu se vede doară dacă te lovești cu capul de el. Parângă ajunge a fi o haină veche, având doar greutatea Gândului, doar greutatea unui gând….

Paradox este că în cele dese cazuri suferința determină mintea să caute și alte căi, de a cunoaște și altceva decât știa ea că știe. De începe să caute, descoperă și alte zone, aparent întunecoase, dar care, ca să vezi, întunericul exista doar pentru că era necunoscut și unde încă nu a ajuns lumină. Deja nu mai pare atât de necunoscut și întunecat și atunci mintea se liniștește, când se liniștește vrea să însemne că își dă voie să vadă, audă, înțeleagă și altceva decât a știut. Rasuflând mai ușor, ca o adiere de vând primăvăratic, cu miros curat ca după ploaie apare liniștea, și ea nu vine singură, ci cu tot pachetul de; înțelegere, acceptare, permitere, deschidere iubire…

Dă-ți voie…să cunoști liniștea în necunoscut !

LoRa

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. sticri spune:

  Multumesc Lora pentru aceste frumoase ganduri asternute sub forma unui articol.

  „…….Trăind printr-o INIMĂ deschisă, ființa primește și curge prin IUBIREA care reprezintă stările superioare ale conștiinței și ființei și care EXISTĂ ÎN ETERNUL ACUM.
  ………
  Ștergerea tuturor gândurilor negative și a jumătaților de măsură care blochează adevărata conștientizare a ființei pure se realizează prin pătrunderea in TĂCEREA și LINIȘTEA din inimă.
  ………
  Așa că intrați în tăcere, opriți gândurile, chiar și pentru a începe să conștientizați gândurile voastre nesfârșite, aceasta este un început. IN tăcerea si linistea de A FI, inima se aude…”

  L’Aura Pleiadian

  O zi buna si plina de inspiratie iti doresc!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Life Design spune:

   Mulțumesc Cristi , mereu aduci gânduri profunde și sublime ce înfrumusețează articolele. Se Creează o extindere de conștiința Împletind legăturile undelor mai multor gânduri .

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.