Obții mai mult când știi cum să alegi .

Pentru a obține ceva în viață, nu-i nevoie să ai multă cunoaștere în marketing , nu spun că nu ajută acele informații care sunt predate în marketing , ci doar sugerez că pot exista și alte căi, mai scurte, mai simple, de a ajunge la un rezultat dorit.

Oferta potrivită vine ca o alegere pentru celălat, nu ca o convingere apăsătoare că se oferă cel mai bun, căci cel ce oferă își asumă conștiincios ca pot fi și refuzuri sau și pierderi.

Mulți tind să convingă pe ceilalți de careva lucruri, că: sunt bune, sunt cele mai bune versiuni la momentul dat, că e șansa unică. Când auziți „șansa unica” ce stare vă provoacă? Acolo mie îmi miroase a frică de pierdere. Se pierde ce ?! Nimic nu se piese ce vă este oferit de univers. Poate veni prin alt canal si altă sursă , însă nimic nu-i pierdut. Apoi , din câte știm manipularea se scurge prin frică și foame. Deci, nu vă lăsați acaparați de frica ” ultima șansa ” . Ca și cum vi s-ar spune e unica ta șansa azi , mâine acea ofertă nu mai este … Și ? A doua zi soarele a răsărit din nou, ziua e aceeași, și oferta se pare că tot perpetuează …. deci, oferta e mereu valabilă cine are de oferit. Deci nu era ieri ultima șansă…? Sper că ați înțeles dezvăluirea ofertei prin manipulare.

Cei ce oferă cu scop de ați prezenta ceva nou, diferit, o perspectivă nouă, și-ți oferă dreptul de a alege, tu alegând dacă accepți sau nu oferta, sunt sinceri, oferind atât cât au, însă, că ei conțin defapt ceva mai mult decât se prezintă, va fi supriza pentru tine. De ce? Căci sinceritatea nu-i impunătoare, nu se expune inițial total , ea e perpetua în a oferi esența nu „oferta” ca propunere doar, care e superficială, ascunzând manipularea ce duce la dezamăgirea oamenilor care ajung a se plânge că au fost înșelați .

Nu judecați cartea niciodată după copertă. Nu tot ce strălucește e aur . Mergeți în esența lucrurilor nu vă opriți în superficial, dacă va doriți valoare.

Atenția deseori fuge de la esență la formă, căci graba – ne macină să știm și avem totul deodată.

Evitați să etichetați oameni, situații, după aparențe. La fel de profund priviți și produsele, serviciile care sunt oferite. Priviți nu la forma ce vi se oferă ci la conținutul ei și ce valoare poate aduce în viața voastră. Asta e cel ce contează cel mai mult.

LoRa.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.