Spațiu personal relațional

on

Ori de câte se dorește ceva , e util întâi a verifica dacă este loc în viața proprie de acel lucru, conjunctura sau persoană.

Fiecare din noi are propriul sau spațiu, câmp energetic care este impregnat cu anumite legături relaționale cu anumite persoane . Și atâta timp cât locul va fi ocupat nimeni nu poate intra. Pare simplu dar de ce oare nu se primește și în planul fizic ? Mulți pot spune ca ei demult sunt singuri dar nu reușesc a găsi pe cineva. Sau nu reușesc a se desprinde de vechea relație chiar dacă își doresc asta.

Aici vreau sa scot la lumina câteva aspecte care dacă vor fi înțelese, se va rezolva multe situații neplăcute.

Cum spuneam, fiecare are propriul spațiu și câmpuri energetice prin care sunt impregnate energiile altor persoane cu care avem o relație, fie ea că este în plan fizic sau nu. Atâta timp cât va fi prezenta în Câmpurile noastre energetice locul va fi ocupat , și altcineva nu va reuși a intra. Presupunem că câmpul unei persoane e 100 %, dintre care , casa ocupa 30%( aici depinde de la persoana la persoana , pot varia de la 10% la 80% , in dependentă cât se dedică casei sale. Apoi serviciu, societatea , familia , relațiile ..etc.

Cineva poate nu are partener și e în Căutare , uneori chiar disperare … și ar putea spune ca n-are pe nimeni și spațiu e gol.. Ingeleg , dar eu voi că acel spațiu nu poate fi gol, de ce? Căci e plin de Căutare și gânduri de disperare, „….ca e timpul demult .. ca alții uite au pereche iar la mine nimeni nu-i..” deci, e ocupat cu energie grea de disperare. Cand poate fi ocupat și de cine ? Atunci când lași garda jos, pui intenția să vină in viata ta partenera/ul „potrivit „, da, Potrivit și nu ideal, sau perfect. Potrivit, căci așa veți fi perechea Potrivită.

Evitați sa va avântați la perfect, ideal…etc, posibil chiar și sa apăra, dar? , veți face față Perfecțiunii și idealismului lui? Cand pui intenția de Potrivit , va ajunge la tine cine rezonează potrivit perfect cu ceea ce conții tu. Veți Răspunde unul altuia potrivit și reciproc , complatibil și unic.

Dar.. înainte de a pune astfel de intenții verificați spațiul care este pentru relații . Dacă nu e ocupat de o persoana cu care relația e stinsă, fie ea că e prezentă sau nu în viața voastră, ea este în câmpul vostru energetic , fie ca recunoaștem sau nu.

Cum e prezentă în câmpuri, chiar dacă nu-i prezenta fizic? Prin acele trăiri , emoții ce le aveți încă .. poate va doriți să trăiți acele sentimente din nou… și atunci aste mențin legătura, căci menții încă dorința de a retrăi acele sentimente. Odată ce lăsați trecutul trecutului și deschideți pentru ceva potrivit vouă , poate chiar mai potrivit decât era, atunci vă îndreptați atenția și emiteți gânduri de relație potrivită și cel ce va rezona cu potrivit va veni .

Alt aspect: de ce persoanele își împart spațiul relațional cu mai multe persoane ? La fel, pentru că nu a curățat acea relație stinsă și deci se menține pe două firuri energetice , două fronturi. Dar .. vom povesti despre asta și consecințele ce pot fi , într-un alt articol.

Aveți grija de spațiu vostru , și verificați cine stă acolo.

LoRa

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. sticri spune:

  Multumesc LoRa pentru acest mesaj! Cu totii suntem angrenati in diverse relatii cu diverse persoane, atat in societate cat si acasa. Vreau sa intreb daca acele exercitii de taiere a corzilor (legaturilor) ajuta in cazul in care cineva cu care nu mai avem multe in comun, ramane totusi „agatat” energetic de noi.
  O zi minunata!

  Apreciat de 2 persoane

  1. Life Design spune:

   Ajută in cazul când e cunoscută bine zona și manualitatea instrumentelor, totuși de la caz la caz, caci suntem unici . Important să nu ștergem doar efectele ci să mergem la cauza ce a declanșat efectele .
   Si încă ceva important, să fie intenția în astfel de procese în care e de dorit ca persoana să aibă o careva pregătire în domeniu, intenția prin a desface astfel de legături să fie “ Spre binele Superior al tuturor celor implicați “

   Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.