Totul e în mintea noastră

Totul e în mintea noastră !

Tristețe … monotonie … Atmosfera apăsătoare … probleme … uffff… Dar.. știți ca tot în muntele nostru de probleme mai este și un soare care radiază optimism .. speranța .. încrederea că va fi ok, … credința că nu suntem și singuri în viata asta și viata pe lângă tot felul de filme care rulează doar în mintea noastră ce uneori se adeveresc că au fost doar niște gânduri aiurea care ne-au luat din timp, și zâmbim privind in trecut la filmele ce rulau în capul noștru. Deci. .. De ce să nu privim și alte laturi din noi care sunt nu numai tensiune, urgențe și probleme nerezolvate.? Se vor rezolva și noi asta știm în adâncul nostru .. deci , de ce să nu privim cu optimism și lăsam tensiunea zilei Măcar pe câteva minute din zi, și Bucurăm de ceea ce trăim la Moment și avem în prezent .

Mai lăsați tot felul de „AȘA AR TREBUI ” ..” ” CUM SĂ FAC…?” ” „AȘA E, CA LA TOATĂ LUMEA” .. offfff … chiar nu v-ați săturat cum crede și spune lumea…??

Nu suntem prefecți , și nici nu putem fi căci trăim să experimentăm și trăim Viața.!! Dacă era să fim capabili să avem ceea ce ne place la alții, nu era să avem ? Ba da , să fi fost capabili de ieri eram să fim ce sunt și au alții .

Lăsați garda jos și trăiți , Azi ! Azi! Acum! Mâine nu se știe ce va fi, însă Trăind azi bucurie, cu ceea ce suntem și avem , o generăm în noi și facem comodă mai des în viețile noastre . Căci cu ce e obișnuit interiorul nostru aceea va lumina și înafară.

Știți de ce unii luminează ca un soare ?!

Pentru ca ei luminează starea lor , și nu mai caută printre oameni cum și cine le va ajuta să-și rezolve problemele. Eu se încarcă cu energia naturii, energia Vieții. Au certitudinea că viata le va aduce în cale tot cu ce ei rezonează și mai mult, ei emanând bucurie , viata le va aduce pe legea rezonanței toate împrejurările prin care ei să-și rezolve problemele, căci ființa lor strălucește ca un soare și e plină de bucurie, deci viața va face ca săi rezolve toate priblemele pentru a menține bucuria interioară , CUM ?? Asta chiar nu-i treba noastră , cum viata rezolva lucrurile, chiar deloc , încă nu am ajuns la acea capacitate mentală să înțelegem cum viața, universul rezolva lucrurile. Treaba noastră este să fim observatorii noștri personali, atenți la ce emitem căci acel lucru îl atragem. Când avem probleme, e suficient să trimitem intenția să ne aducă rezolvarea și noi doar să acționăm . Așa funcționează , pui intenția și ești atent la ce se întâmpla , și nu cum mulți se strafuies să rezolve ieri ceea ce încă nu sunt pregătiți să facă azi… deci, calm și cu încredere în propria viață.

Toate se aranjează în momentul și la timpul cel mai potrivit. Și toate ce se întâmpla se întâmpla nu întâmplator, sensul îl vom înțelege pe parcurs.

Fii tu însuți lumea se va adapta, tu doar pune intenția și fii atent la ce-ți aduce viata înainte !!!

O zi Mununata !!!!

LoRa .

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. Tempus fugit 😊❤️

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.