Dialog interior al adolescentului

Mențin și azi mireasma inocenții prin mesajul cu frământările unui adolescent. La cât e de pură gândirea lor, greu poți menține măștile adultului.

Menținând anonimatul voi așterne doar un dialog al său interior aici.

Tu crezi în iubire..?

Eu cred în iubire…

Iubirea funcționează doar dacă crezi ,funcționează doar dacă nu încerci sa îți spui ție însuți ca merita ,funcționează doar dacă găsești arta de a zambi chiar și cand nu mai suporți nimica , funcționează doar dacă ai curajul de a nu da vin pe alții pentru propria tristețe ,funcționează doar dacă iubești cu adevărat fără nici o scuză , pentru că iubirea nu te face să-ți pierzi timpul ,iubirea ți-l face unic , lucrurile frumoase ne învață sa iubim viața, iar lucrurile urate să o trăim , sa găsim o persoana care o sa vrea sa stea cu noi mereu pentru orice chiar dacă trecem prin cea mai grea perioada , și dacă găsim așa persoana nu trebuie să o pierdem, căci așa persoana este foarte unică așa persoana găsești una la o suta, defapt nu, chiar una la o mie. Și de multe ori cand le găsim suntem prea atenți sa ne uităm în alta parte. Dar oricum, așa persoana poate veni în viața ta și când vine ,te dă peste cap ca și un pumn Eu cred în acea persoana care îți da înainte să ceri , cred în persoana pentru care dacă ai plâns de o sută de ori, ai mai plange de o mie de ori. Cred în persoana aceia care te face sa crezi în iubire , și cred în forța unei relații de a așa tip ,da ,eu cred în iubire, și cred ca cine te iubește nu te lăsa chiar dacă îl rogi . Viața este complicata si unică speranță care o avem este iubirea ,toți cunoaștem legenda “Cutia pandorei” când Pandora a deschis cutia a ieșit tot ce este mai urât, a ieșit toate problemele și la urmă a ieșit și speranța uite, pentru mine speranta este egal cu iubirea pentru mine iubirea este cel mai important din viața mea, iubirea este speranta în mine. Eu cred în speranță, cred ca ziua de mâine o sa fie mai bine chiar dacă niciodată nu a fost însă sper sper ca maine o sa mă trezesc și iubirea vieții mele sa fie lângă mine în vis.

Pentru tine cine ești tu ? În ce crezi? tu în ce speri? ce-ti dorești de la viață? ce ti ai propus sa faci? pentru ce trăiești ? pentru ce este pe pământ ?

Multe întrebări, multe răspunsuri, la mine sunt multe răspunsuri, da care toate se învârt în jurul unui singur lucru în jurul în jurul concepției de iubire, cel mai frumos lucru din viața asta

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.