Discernământ.

Mentalul inferior și mentalul superior fac parte din noi, să le acceptam și căutam a conlucra cu ele .

Vine vremea când mentalul nu mai este atât de fascinant și rigid cum a a durat mult timp. Sunt alte vremuri acum . Și se simte , toți simțim când cineva vorbește din inima sau din minte. Se percepe după sentimentul care-l transmite. Aia e vibrație , dacă suntem atenți simțim acele vibrații. Inima de pe vibrații pozitive transmite. De la 0 la 10 pozitive Mintea poate oscila pe diferite frecvente de la minus 0 până la +10 ( unde spiritul e deja ancorat în mental ) ( pentru moment așa eu percep) . Cel mai important de perceput așa tip de schemă pe moment, pentru un discernământ mai bun.

Deci, este acea parte mai dură , crispată , rațiunea ce dictează regulile zilei , după care chiar dacă simțim că nu ne place, o facem. Uneori simțim și altă voce ce Răspunde mentalului , tot parcă ar fi din mental, cel puțin așa pare , însă e mai superior, cu alte răspunsuri mai cu sens, acea voce e vocea mentalului superior, zis Spiritualul unde stau și frecvențele inimii . Inima din vrecvențe înalte vorbește.

Când facem dialog interior asupra unei situații , toți o facem, de la cel mai vătămat suflet cu frecvențe de toate tipurile de la minus până la plus și mai sus, până la cel mai elevat suflet ce și-a prelucrat mentalul și caută tot mai mult să integreze mentalul superior adică Spiritualul în corpul fizic.

Dacă cuiva îi pare că zbor prin nouri făcand astfel de discuții, să se întrebe dacă e mulțumit de ceea ce este, or dacă caută niște răspunsuri cum să iasă din situațiile ce îl macină care se învârt în cerc și nu mai ies ..și pentru numai câteva minute să se observe când face dialogul interior , toți îl facem. Se observă careva aspecte ce eu le-am descris mai sus..? Dacă da, păi rămâne doar de acceptat că suntem complecși și avem și un aspect mental mai rigid și un aspect mai rafinat, mai curat, care ne Răspunde la întrebări, ce noi nu mereu le îndeplinim, din frică … ( asta deja altă discuție )

Deci acel mental superior e Spiritualul, vrem sau nu el face parte din noi zilnic. Oricât am tinde să credem că Spiritualitatea e în niște mesaje mai divine, pe niște noutăți aduse de porumbei, și ar fi SEPARATĂ de viața de zi cu zi, nu este.

Separarea e doar o iluzie ! Un program care deja își finisează funcția aici.

Acele dialoguri sunt in noi, noi simțim acele dialoguri dinte o minte mai inferioară și una mai superioară, de ce să tindem a crede că va veni cineva și-ți va pune răspunsul ce-l cauți pe bilețel în palmă. Nu, răspunsul stă ÎN TINE,renumita fraza care a mai fost spusă.

Acolo vei găsi orice răspuns la orice întrebare , în mintea ta de la mentalul superior care este in legătura directă cu inima și instanțele superioare.

Să practicăm și încurajez cât mai des acest dialog interior și veți fi surprinși ce rezultate putem obține din răspunsurile primite .

Sunt mai pragmatică de felul meu, îmi place să știu ce de unde vine și unde pleacă . Să înțeleg legăturile,evitând a rămâne la doar niște noțiuni, algoritm, cum ar fi bine. Am înțeles ca spiritualitatea face parte zilnic din viețile noastre că ne place sau nu. Rămâne doar ca fiecare să probeze cele spuse de mine pentru a înțelege .

Îmi place să înțeleg legăturile, mai pragmatică și uite că am descoperit că Spiritualul care era catalogat ca ceva undeva pe nourași, el defapt se regăsește în fiecare om, ( forța care îți face să crească părul și răsuflarea să continuie chiar când dormim) în natură ( cine face mișcarile constante ) în viață (experiențele care te fac să inveti lucruri)… etc.

E minunat , frumos ce fac Îngerii, Lorzii , Forțele Universale, Natura… însă dacă vom sta numai să-i admirăm nu creștem , nu evoluăm, nu mâncam , nu plătim facturile, nu trăim cum am fi dorit . Așa încât susțin acțiunea zilnică care aduce rezultate pentru un trai voit inimii și spiritului din noi.

Dacă ar fi spiritual pragmatic atunci eu aici mă regăsesc . Aplicarea Învățăturilor în viața de zi cu zi, asta e Spiritualitate în rest sunt doar niște ILUZII !

Spor la treabă celor care au perceput câte ceva. Cum s-o facă? Am descris mai sus, dacă vreți mai detaliat, sau specific anumite situații aștept provocarea în căsuța mea poștala .

LoRa- Life Design

Păstrați conținutul mesajului când împărtășiți și indicați sursa în caz că pot fi întrebări.

Mulțumesc !

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.