Răbdarea !

Cea mai mare răbdare este răbdarea cu tine!

Pe cât de utilă pe atât de ignorată uneori este. Pe cât de importantă pe atât de controversată este această relație. Mereu când îi dedici timp îți răspunde dublu. Dându-i atenție primești răsplata cuvenită. Atenția și grija acordată îți trezește încrederea, siguranța, libertatea și împlinirea, și iubirea căutată în afară. Uneori poate scoate scame mari de frici, kilograme de frustrări, însă când dai ignoranța la o parte descoperi firava, suavă, gingașa, dedicata, misterioasa, pura, caldă, mereu în așteptarea compasiunii, manifestării, dăruirii luminii și adevărului din toate celule ființii tale. Relația ta cu tine mereu este cea mai importantă relație din viață, restul sunt oglinzi ale relației tale.

Partenerul va oglindi relația dintre femininul și masculinul din tine.

Părinții oglindesc relația ta cu părinții Naturii, Tatal ceresc și Mama pământ .

Copii oglindesc relația ta cu copilul din tine.

Cea mai mare comparație o poți face tu cu tine cel de ieri.

Cea mai mare judecată e propria ta judecată, nimeni nu te poate judeca mai mult decât tu pe tine. Așa zisa “Judecată de apoi “ e judecata ce ți-ai dat-o singur. Mustrările și frustrările că nu ești suficient de bun.

Cea mai mare proiecție făcută vine din mintea ta , deci întâi de toate e propria proiecție pe tine, care mai apoi dacă cineva crede ce spui, e ca și cum acceptă a se proiecta și pe el vorbele tale, dă credit vorbelor tale alipindule la vibrațiile lui. De aia se spune des, și eu susțin, aveți grijă ce informații mâncați, plus evitând a sta pe lângă persoane negative (negativ – sunt frecvente joase,nu-s persoane rele ci doar traumatizate, pline de suferința, dacă Reușești a le privi cu compasiune e ok, dacă nu alege să-ți vezi de ograda ta. E ca la film, ce film cu ce actori alegi să privești, astfel de sentimente vei trăi)

Cea mai mare oportunitate este să te corectezi pe tine, cum? când vezi situații mai puțin plăcute, în loc de agitație și reacții cu diferite gânduri spumoase, întreabă-te unde eu cu mine, în ce situație, relație, așa mă comport ? E GREU? da , e greu dar nu-i imposibil, unii chiar ignoră faptul că ei greșesc, însă, cel ce își asumă că are o problemă, jumate din problemă deja se rezolvă.
Curajul de a privi lucrurile ca atare întelegând că suntem muniți cu diferite aspecte plăcute și mai puțin plăcute, ne oferă posibilitatea de a înțelege că putem alege să corectăm ce nu ne place și juca cu ce știm mai bine și benefic nouă și celor din preajmă.

Cea mai mare răbdare este răbdarea cu tine însuți.

Gânduri senine !

Poza:Pinterest

Mesajul poate fi împărtășit atâta timp cât i se păstrează conținutul și cu indicarea sursei.

Publicitate

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. sticri spune:

  Multumesc Lora!
  Un mesaj cu foarte multe subtilitati si as indrazni sa zic ca e plin de lectii/sfaturi pentru cei care au ochi sa vada.
  O seara/noapte buna sa ai !

  Apreciat de 2 persoane

  1. Life Design spune:

   Mulțumesc ! Tot ce poate fi util să fie binevenit .

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.