Trăiește !

Trăim cu adevărat când trăim pentru noi. A doua viață începe când înțelegem că numai una avem.

Să trăim pentru noi. Ăsta nu e egoism ci respectul față de noi.

Să te iubesti înseamnă să stai bine tu cu tine. Să fii integru prin cea ce ești și responsabil de ce ești , ferm pe poziția de azi, nu cea de ieri nu cea de mâine,căci până mâine multe se pot schimba . Atenția pe azi și acum, recunoscător pentru ce ești și ai la moment . Așa emiți că ești mulțumit, căci ce emiți aia atragi e lege , legea atracției. Și nu emisie de dragul emisiei ci emisia autentică a propriei ființi. -“ Asta sunt și pentru asta mă bucur Acum, și mulțumesc că am reușit să fac ceea ce am făcut și fac , mâine voi face mai mult, azi însă sunt recunoscător pentru ce am obținut prin ceea ce sunt.” A fi autentic ai o deschidere mai mare către nou, emiți recunostință și voința de a face mai bine și mai sus , o smerenie , o împăcare cu tine însuti.

Acceptarea și smerenia cu tine însuți cu iz de corecție și nicidecum de complacere. Când spun acceptare subliniez recunoașterea, smerenia că așa este și voința de a schimba, adică acceptarea să fie cu iz de corecție nu de complacere, complacerea transmite neputința, și deci neputință vei atrage.

De evitat acceptarea în complacere , aia e autosabotare, reținere, dezvoltă rezistența de a se expune schimbării .

E nevoie să acceptăm ce ni se întâmpla , totodată pregătiți pentru a face o schimbare spre bine. Evit a spune de a pune sub preș minusurile, ci de ale accepta și căuta a le corecta. Asta nicidecum nu încurca a privi și ziua de azi cu partea ei mai luminoasă. Să trăim, bucurându-ne că începem a înțelege lucruri, acceptăm că mai sunt și lucruri de reglat și corectat. Or,de transformat și conectate la lumină , la lucrurile bune , asta însă e altă poveste și zonă cu transformarea și o vom mai discuta. Acum e important să ne acceptăm așa cum suntem și începem a trăi viața așa cum este ea, de a pune intenția de corecta si nicidecum de a da o etichetă de incorecție, sau complacere, căci menținem evoluția noastră în a face careva schimbări .

A trăi pentru tine , e atunci când nu e treaba ta ce e cu capra vecinului, e capra lui, e viața lui și dacă alege să i-a careva decizii care presupui tu că nu vor duce la bine, nu e treaba ta, și nici nu cred să-ți fie util să-ți asumi o responsabilitate de ai spune cum se rezolvă, nu ai de unde Ști cum se pot întoarce lucruril, treaba ta e doar să accepți ce vrea a face celălalt cu viața lui, chiar de nu ești de-acord cu ce gândește , spune, face. Sunt lecțiile lui și nu ești tu în drept judeca. Nimeni nu suntem. Cea mai mare judecată e atunci când noi pe noi ne judecăm.

Trăiește de dragul tău pe placul tău , fără curiozitatea ce vor crede, spune, gândi alții , nu e viața lor, nu au trecut ei prin experiențele tale și nu au de unde ȘTI ce simți tu .

Atâta timp cât nimeni nu e sub pielea ta și tu sub pielea altuia e cel mai potrivit ca fiecare să trăiască propria viață. Și nu e egoism. Atâta timp cât trăiești respectând limitele altora și liberul arbitru, atâta timp cât nu aduci daune și nu încurci nimănui poți Trăi( gândi, spune, face) cum crezi bine pentru tine.

Trăim pentru noi căci, Viața noastră o trăim!

Trăiește , fii recunoscător și acceptă cu intenția de a putea corecta.

Mergi în flux, dansează cu viața ta!

Publicitate

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. sticri spune:

  Multumesc Lora pentru acest mesaj plin de intelepciune!
  Chiar in dimineata aceasta am citit un mesaj pe „lovehaswon” care as zice ca se potriveste si este interesant deoarece este oarecum o completare a mesajului tau. Cu permisiunea ta pun linkul aici….

  https://lovehaswon.org/archangel-gabriels-daily-message-saturday-january-11-2020/

  Apreciat de 1 persoană

 2. DePe Usborne spune:

  Să trăim pentru noi! 🍷
  Greu, dar nu imposibil.
  Just keep going, no matter how hard it gets.
  O zi frumoasă! ❤

  Apreciat de 1 persoană

  1. Life Design spune:

   Exact ! Așa sa fie 🤗🌞

   Apreciat de 1 persoană

 3. Life Design spune:

  Și o invitație intr-o lume nouă aici găsiți 🌈💜🌍

  https://www.facebook.com/groups/220095732588506/?ref=share

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.