2020 Fii deceniu luminos!

La mulți Ani Bucuroși să pășim deschiși Noului în Deceniu 2020! ✨

Fie ca Deceniul să ne deschidă mai profund inimile și extindămai mult conștiința.

Să învățam a iubi înțelept! 💫

A evita de a confunda Iubirea cu Așteptările. Când începem a ne iubi pe noi putem iubi și pe ceilalți, pana atunci nu iubim căci nu poți da ceea ce nu ai .

Să ne asumăm realitatea proprie. 💫

Asumarea a eea ce suntem și facem. Greșelile sunt pentru a învața să nu mai repetam ceea ce ne aduce neplăceri și disconfort.

Să evităm a crede că știm tot.💫

Când credem că știm totul, universul are grija să trimită aceeași provocare de a vedea cât de bine știm ce spunem că știm.

Să ne acceptăm dualitatea ca ceva neutru. 💫

Conținem și bun și mai puțin bun, și lumina dar și întuneric. Să ni le acceptam ca fiind parte din noi și asumăm responsabilitatea de creator și creăm propria realitate dorită.

Să învățam a pescui în schimbul peștelui !💫

Suntem unici, fiecare avem ce învăța unul de la altul. Putem observa ca avem in jur oamenii potriviți de la care mereu avem a învață in a face sau a nu face ceva. La fel și cu copii, e alegerea fiecărui părinte cum își îngrijește copii, însă cred că a învață ca copilu singur sa învețe a pescui în viață evitând a aștepta mereu a primi pește, va crește cunoscându-și capacitățile plus va învață și responsabilitatea în vorbe și fapte.

Să îmbrățișăm și necunoacutul 💫

zonele etichetate întunecate cum ar fi subconștientul, karma și a prinde curaj de a cunoaște ce înseamnă defapt. Sunt parte din viață legi și instrumente cu care putem a crea și decrea în acelaș timp propria realitate

Să evităm a ne limita și devaloriza. 💫

Să ne dăm voie să credem că merităm.

Să înțelegem ca neputința , vinovăția … sunt doar niște programe. Să fim deschiși la ce voiește viața să ne ofere, căci uneori îți dorești doar un serviciu mai bun, însă viața vrea să-ți arate că poți și meriți să dezvolți propria afacere. Să evitam propria autoasabotare, devalorizare, limitare și neâncredere.

Să fim Recunoscători pentru ce suntem și avem.💫

Deseori ne plângem pe niște lucruri care pentru alții ar fi un lux de le-ar avea. Minunat ar fi sa recunoaștem și mulțumim zilnic pentru ce avem așa ne deschidem și emitem că suntem gata pentru și mai mult! Mai mult vine când mulțumim pentru ce avem ca fiind ceva împlinit.

Să Co-creăm Raiul pe pământ ! 💫

Să ținem legături cu persoanele ce fac să ne corectăm și creștem. Cei ce ne învață să pescuim sunt mai de preț, căci vede în noi potențial de a crea lucruri , evitând astfel dependență de așteptarea zilnică a peștelui .

La Mulți Ani 2020!

Să avem Un Deceniu plin de Bucuri 💫💫💫

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.