Totul este deja în tine.

Totul și toate sunt deja în tine, rămâne numai să le înțelegi, găsești și scoți la lumină. Toate răspunsurile ce le cauți sunt acolo, tot suportul de care ai nevoie e deja în tine. Nu-l simți pentru că nu-i activat încă, se activează prin tine și de tine. Ar fi fost prea copleșitor să vii aici cu tot potențialul activat, însă spre acolo te îndrepți. Acum și aici devii mai bun pe zi ce trece, nu mai ești cel de ieri, și nu vei mai face ceea ce ieri nu ți-a plăcut numai în care încă nu ai învățat lecția din acea situatie neplăcută. Situațiile ce par că se repetă sunt destinate să te învețe ceva, și până îți vei învață lecția se vor repeta.

Se activează în tine ceea ce ești gata să înțelegi, duci, rezolvi. Așa cum stă întrebarea stă și răspunsul în tine. Acceptă că deții interior bogat și dă-ți voie să îl cunoști. Dă-ți voie să accepți că deja ai ceea ce-ți dorești, rămâne numai doar să scoți la lumină. Uneori prin tensiunea ce o menții simțind că nu poți, nu vezi… chiar nu poți vedea căci îți sunt ochii interiori împaegeniți, și atunci poate veni cineva și-ți arată soluții, asta însă nu înseamnă ca e nevoie să stai mereu în acea vibrație joasă de neputință, cu gândul că poate vine cineva și-ți dă, face, lucruri care numai tu ar trebuie să le treci pentru a înțelege și integra înțelegerea acelor situații , lucruri.

Când cauți răspuns la frământările tale interiorul deja îți dă răspunsul, și îl simți, la sigur, posibil să nu fii de-acord cu ceea ce simți ca ar trebui sa faci, ceea ce îți zice interiorul să faci , însă asta ține doar de alegerea ta. Răspunsul l-ai primit, că vrei să-l accepti și faci ceva cu el rămâne numai și numai de alegerea ta. Răspunsurile pot veni și din exterior, prin legea rezonanței, căci atragi ceea ce conții și cauți . Poți spune că e atâta nedreptate în afară, aciditate și amărăciune , și te cred . Toate astea sunt pentru ați arăta de câtă iubire are nevoie sufletul tău, iubire și grijă de la tine. Îti arată câtă compasiune e nevoie să-ți oferi tu ție însuti . De vindecare ai nevoie, și vindecarea o poți face numai tu, cineva din afară te poate numai ghida unde și cum să ajungi, cum să faci să-ți tămăduiești rănile vechi ce le porți .

Vindecarea este șlefuirea interiorului . Rănile, tiparele , credințele vechi odată scoase la lumină , acceptate și asumate te vor elibera și îți vor ridica vibratiile .

Ca să vezi lumina din întâi vezi întunericul din tine.

Totul stă în tine, dacă înțelegi ce spun du-te și scoate la lumină ceea ce ești .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.