Ești sigur în mintea ta ?!

on

Cea mai mare înșelătorie pe lumea asta ți-o dă mintea proprie. Mintea ce nu doarme niciodată conduce din ceea ce primește din exterior, adică ceea ce lași tu să între la ea și din interior, din subconștient. Ceea ce alegi să crezi a fi adevăr devine realitatea ta. Subconștientul nu are discernământ ce este bine sau rău, el scoate tot ce conține; programe, tipare din timp, convingeri limitative ce-ți fac realitatea așa cum este și care de cele mai dese ori nu-ți place.

Nu ne place căci nu ne dam seama ceea ce rulează in mintea noastră.

E sfântă conștientizarea. Odată ce depistăm ceea ce ne trage în jos e necesară asumarea și acceptarea că am greșit, că e normal așa să fie , căci creștem prin învățături, și bucurăm că avem posibilitatea de a alege altceva.

E complicat să schimbăm ceva când vedem că nu merge precum am vrea, și nu din motivul că nu-s oamenii potriviți sau nu deținem resursele necesare (căci e din exterior, și din exterior se produc schimbările) ci faptul că credem că va fi bine numai atunci când vor fi oamenii potriviți sau vom deține resursele necesare. Fals, căci tot e o convingere ce împiedica schimbarea lucrurilor plus mai pierdem din energi fiind cu atenția a menține acea stare joasă de neputință și victimizare care sunt tot niște programe.

E grea depistarea acestor programe căci e grea acceptarea propriilor greșeli făcute. Asumarea propriilor greșeli scoate în evidență curajul și voința de a schimba ceva.

Dorim o schimbare, atunci să ne observăm noi unde greșim. Când începem a ne plânge de milă să înțelegem și acceptam că este doar un program mental care rulează până vom spune noi stop gândurilor ce curg în a menține programul victimizării. Neputința tot e un program. Programele astea ne fac realitatea.

…..” …Nu am acum…nu pot…nu știu cum… nu-mi merge…..” , și lista poate continua la nesfârșit. Chestia interesantă e că dăm credință acestor cuvinte și nu căutăm a vedea că e doar un program mental care defapt rulează.

Ne pierdem la suprafață fără a căuta cauza.

Va urma…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.