Universul mereu răspunde.

Când te adresezi Universului adresează-te pe limba lui. Limba umană limitată, victima propriei vieți cerșind milă așa și este înțeleasă ca realitatea ta și îți este respectată alegerea. Alegi să fii victimă, te aștepți la mila, asta vei trăi în continuare.

A auzit cineva că există milă undeva mai sus ca locul unde mișună mila, frica, victimizarea..? Întocmai, astea sunt emoții ce omul alege să le trăiască. Și să nu uitați de liberul arbitru a fiecărui suflet care îi este respectat. Uneori sufletul poate a ales să vadă ce înseamnă suferința și chinurile pământului, însă cam ai și uitat totodată că tot el poate alege și altceva să trăiască cum ar fi grația și libertatea pe pământ. Că cineva nu crede că ar exista așa ceva, anume asta și va primi din partea Universului, anume acea realitate cu împrejurări că nu există grație și libertate. Căci credința e lege și vei primi ceea ce crezi nu ceea ce vrei.

Universul va trimite ceea ce tu transmiți nu ceea ce tu ceri și nicicum altfel. Și dacă tot se spune că poate satisface orice dorință, începe a observa ce baza au dorințele tale defapt. Sunt foarte multe subiecte unele mai delicate ( fac parte din viață și dacă tot îți dorești ceva mai bun e cazul să vezi ce convingeți îți limitează extinderea de conștiință) multe subiecte care se pot discuta și unul ar fi banii. De ce crezi că Universul te vrea sărac? Sau oare crezi tu că nu meriți ? Sau te temi și “ mai bine sărac dar curat” , păi atunci să nu te mire faptu că anume asta și vei avea. Mulți se poticnesc în bani, dar defapt nu acele hârtii și le dorește ci a merge și lua ceva cu acele hârtii. Atunci nu se doresc banii în sine ci cu totu altceva. Păi și atunci de ce se ceri bani dacă se dorești altceva. Și acel altceva poate veni la tine și prin alte metode… concentrează-te pe ce îți dorești, și mai mult pd ceea ce simți căci aia transmiți și tot aia vei primi.

Să-ți dorești să ieși din impasul actual ar fi o dorință mai sinceră, și apoi atenție la ce îți este trimis înapoi. Îndrăznește să crezi și dă-ți voie. De multe ori se refuză lucruri numai pentru că există convingerea că nu suntem merituoși. Universul, Domnu, energia înaltă, numește cum vrei pe nimenea nu dorește bolnav, sărac și neputincios.

Universul oferă tuturor tot, fiecare își va lua ceea ce crede ca merită și poate.

Lora Dogaru

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.